Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal en AH Oosterbeek & Renkum slaan handen ineen

15/03/2018
AH spaaractie voor Framed Festival

Zaterdag 17 maart om 12.00 uur vindt op het parkeerterrein van Albert Heijn in Oosterbeek de kick-off plaats van de samenwerking tussen Papendal en de vestigingen van Albert Heijn in Oosterbeek en Renkum. Tot 16.00 uur kunnen bezoekers plaatsnemen op een BMX en hun kunsten vertonen op pumptracks, terwijl kids kennis kunnen maken met de sport tijdens de BMX Clinic. De clinics worden begeleid door twee BMX’ers van het Talententeam van TeamNL.

De kick-off vormt de aftrap van de samenwerking tussen Papendal en Albert Heijn. Klanten van Albert Heijn Oosterbeek en Renkum kunnen vanaf 19 maart tot en met 27 april 2018 sparen voor een 2e kaartje gratis voor het Framed Festival, inclusief toegang tot de staan- of zittribune van de BMX Supercross World Cup.

Rebecca Goei van Papendal: “Wij hebben als Papendal een sterke band met de provincie Gelderland, maar ook met direct omliggende plaatsen als Oosterbeek en Renkum. We zoeken vaak contact en samenwerking met de omgeving en zijn bijzonder (h)appy met deze spaaractie met Albert Heijn, waarmee we naaste bewoners iets extra kunnen bieden.”

Thijs de Bruijn van Albert Heijn: “De vraag van Papendal om te mogen samenwerken rond het Framed Festival, maar ook de World Cup BMX, was niet aan dovemansoren gericht. Het is een festival dat bij wijze van spreken in onze achtertuin plaatsvindt en de combinatie met een wedstrijd op wereldniveau, maakt het des te aantrekkelijker.”

Framed Festival

Framed Festival is het bevrijdingsfestival van Arnhem en omstreken en vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei. Framed kenmerkt zich door smakelijke burgers, ambachtelijke pizza’s en een lekker drankje gecombineerd met goede muziek en een uitstekend entertainmentprogramma voor het hele gezin. Speciaal voor de kids worden ook BMX clinics georganiseerd en zijn er springkussens, pumptracks, archery battle en een stormbaan te vinden. Bovendien kunnen zij bubble voetbal spelen en zo hard schommelen dat ze over de kop gaan! De eerste dag van Framed Festival is gratis toegankelijk. Bekijk de website voor meer informatie en tickets.

UCI BMX Supercross World Cup

Direct naast het festivalterrein vindt er gelijktijdig ook een spectaculair topsportevenement plaats; de UCI BMX Supercross World Cup. Tijdens de UCI BMX Supercross World Cup gaan Nederlandse toppers op eigen bodem de strijd aan met de wereldtop. De UCI BMX Supercross World Cup is een topsportevenement bij uitstek. Zowel op zaterdag 5 als op zondag 6 mei 2017 wordt een complete World Cup ronde verreden. Bekijk de website voor meer informatie en tickets.

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

2 weken geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

2 weken geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Events BMX