Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Ondertekening Gelders Sportakkoord #OpPapendal

30/01/2017
Gelders Sportakkoord

Op maandag 30 januari is #OpPapendal het Gelders  Sportakkoord ondertekend door tientallen organisaties die actief zijn in de sport. Waaronder Sportcentrum Papendal.

Met de succesvolle Big start van de Giro d’Italia en het WK Beachvolleybal is Gelderland hard op weg om een toonaangevende sportregio te worden. In de afgelopen jaren is veel gebeurd om de economische en maatschappelijke waarde van sport te benutten en te versterken. Tal van organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen, steden en gemeenten hebben een stevige sportambitie. En die ambities wil de Provincie Gelderland verenigen middels het Gelders Sportakkoord.

Ambitieverklaring

Door kracht, kennis en inzet met elkaar te bundelen, ontstaat een vitale, sportieve en aantrekkelijke Gelderse sportregio. Een goed sportklimaat maak je samen. Partijen zijn door de Provincie Gelderland uitgedaagd en hebben elkaar geïnspireerd om hun ambities in het Gelders Sportakkoord de komende jaren te realiseren.

De ondertekenaars van de ambitieverklaring spreken uit dat zij ieder voor zich en waar mogelijk met elkaar werken aan de realisatie van de ambities in het Sportakkoord Gelderland.

Doelstelling

Doel van het akkoord is om de kracht van sport te gebruiken om te komen tot een vitale, sportieve en aantrekkelijke regio. Dit gebeurt op basis van een gedeelde sportambitie, door gezamenlijk op te trekken en door krachten en energie te bundelen. Speerpunten zijn onder andere de organisatie van aansprekende sportevenementen in Gelderland en het neerzetten van een goede structuur voor talentontwikkeling. Maar ook de breedtesport moet profiteren!

Diverse sportbonden, kennis- en sportorganisaties en overheden hebben het akkoord ondertekend. En ook Sportcentrum Papendal levert vanzelfsprekend zijn bijdrage!

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

4 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

5 dagen geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

7 dagen geleden

Bijbehorende tags

Samenwerken