Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Oegema Logistics NK BMX 2020 #OpPapendal

30/08/2020

Vandaag werd bekendgemaakt dat er dit jaar toch nog een BMX-wedstrijd gehouden wordt in Nederland, op 10 en 11 oktober verzamelen Nederlands beste rijders zich #opPapendal voor het NK.

Heel blij om dit jaar toch nog een wedstrijd in eigen land te mogen fietsen. Super gaaf dat dit zo snel georganiseerd kan worden #OpPapendal. – Laura Smulders

Papendal WK BMX
Papendal WK BMX
Papendal_BMX_01

2020 is een gek jaar, zo ook voor de sport. Na de uitbraak van het coronavirus zijn alle wedstrijden geannuleerd. We zijn blij te kunnen melden dat er nu toch weer zicht is op een BMX-wedstrijd in Nederland. Op 10 en 11 oktober a.s. wordt namelijk het Oegema Logistics NK BMX gehouden #opPapendal. Helaas zonder publiek, maar wel erg gaaf dat de rijders binnenkort de mogelijkheid hebben om de strijd weer met elkaar aan te gaan tijdens een officieel kampioenschap. Daarnaast is het de eerste officiële wedstrijd op de challenge baan #OpPapendal! Het kampioenschap wordt georganiseerd in samenwerking met de vrijwilligersorganisatie van de KNWU.

Tijdens het NK strijden ongeveer 500 BMX-ers om de Nederlandse titel, in zo’n 29 leeftijdsgroepen. Bij het kampioenschap is helaas geen publiek welkom, iedere rijder mag slechts één begeleider meenemen. Het programma is iets anders dan tijdens reguliere NK’s, zo wordt er geen time trial gereden. Binnenkort volgt het programma en meer informatie op www.nkbmx.nl.

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

NK BMX #OpPapendal