Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

November is Herstelmaand #OpPapendal

01/11/2017
De wintertijd is ingegaan..

..de dagen worden korter en de nachten langer. Een uitgelezen kans om aan de slag te gaan met herstel. Voor onze topsporters #OpPapendal is november dan ook Herstelmaand. Een maand lang zetten we het thema herstel centraal, om bij de topsporters en coaches het belang van herstel te benadrukken. Hier is namelijk nog winst te behalen!

De Kick-Off
Op maandag 30 oktober heeft Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert de Herstelmaand officieel afgetrapt. Hij vertelde zijn verhaal. Over dromen & doelen stellen. Over je grenzen bewaken. Over vallen & opstaan. En over die éne dag waarop alles samenviel. Alle 120 aanwezige topsporters zaten ademloos te luisteren en raakten geïnspireerd. Een mooi begin van de Herstelmaand.

Workshops

Vanaf maandag 6 november bieden we onze topsporters iedere week vier verschillende workshops aan, vier weken lang. Wegens overweldigende belangstelling is er nog een aantal extra workshops aan het aanbod toegevoegd, hiermee komt het totaal aantal workshops in november op 20. Het aanbod bestaat uit de volgende workshops:

Slaap & reizen
Hoe ga je zo goed mogelijk om met een jetlag? Welke winst is er te behalen als het om slaap gaat? Leer hoe je slaappatroon eruitziet en ga aan de slag met de praktische tips.

Mentaal & ontspanning
Aan de slag! Ervaar yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen tijdens deze praktische workshop. Leer hoe je je beter kunt ontspannen en oefen je focus en concentratie. Raak fysiek en mentaal voorbereid op je volgende training of wedstrijd.

Herstel tijdens wedstrijden en toernooien
Direct na je wedstrijd ben je alweer gefocust op je volgende inspanning. Soms zelfs dezelfde dag nog. Hoe kun je tussendoor zo goed mogelijk herstellen? Welke winst is er nog te behalen? Onderwerpen als voeding, hydratie en bloedsomloop komen aan bod en we geven sport specifieke adviezen.

Bereiden van herstelsnacks
Leer hoe je thuis de lekkerste herstelsnacks kunt maken. Gezond, functioneel en gevarieerd! Neem je koksmuts mee en ga aan de slag in de keuken van het Topsportrestaurant.

Herstelmaand Quiz
We sluiten de maand af met de officiële Herstelmaand Quiz op 30 november, om de opgedane kennis te testen. De topsporters maken hierbij kans op mooie M-line prijzen waaronder de hoofdprijs: een M-line matras.

Wil je meer weten over de Herstelmaand of de workshops? Kijk dan op www.Papendal.nl/herstel en volg @Herstelmaand op Instagram.

© Papendal

herstelmaand_yoga
herstelmaand_muziek
Voedingsinnovatie op Papendal
TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

4 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

5 dagen geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

7 dagen geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal