Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!

10/10/2018

Papendal is hard aan het werk om in november 2018 een nieuwe vergaderlocatie te kunnen realiseren: Skybox. Deze exclusieve vergaderruimte bevindt zich aan de atletiekbaan waar o.a. ook topatleten Dafne Schippers en Churandy Martina trainen.

Het uitzicht vanuit de skybox is indrukwekkend en inspirerend. Je vergadert te midden van de Veluwse bossen en ontdekt hier pas echt hoe goed sport én business samengaan.

De skybox is geschikt voor vergaderingen, (board)meetings, presentaties en trainingen. Deze exclusieve ruimte krijgt een vaste boardopstelling voor 25 personen. Het is ook mogelijk om een borrel te organiseren voor ongeveer 50 personen. Met een flexibele inrichting kunnen de lage tafels ook worden verhoogd tot statafels en dus een gezellige borrelsetting. Daarnaast vind je hier een vaste bar en is sport uiteraard duidelijk aanwezig in de inrichting.

Geïnteresseerd om de skybox alvast te boeken? Bel dan met 026-4837900 of neem contact met ons op via hotel@papendal.nl

Over Hotel Papendal
Op een unieke locatie, verscholen in de bossen van de Veluwe, ligt Papendal. Bij Hotel Papendal is de aanwezigheid van topsport voelbaar én zichtbaar. Het is een inspirerende omgeving voor zowel sporters als zakelijke gasten. Want niet alleen sporters, maar ook zakelijke gasten komen hier om goud te behalen met hun bijeenkomsten en evenementen. Samen leggen zij de lat op het juiste niveau zodat iedereen #OpPapendal het doel kan bereiken wat zij voor ogen hebben.

Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Blokje 2-skybox
Blokje 3 - skybox
Blokje 1 skybox
Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Vergaderlocatie Skybox Nieuws