Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Mondkapjes #OpPapendal

01/10/2020
Dringend advies om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes

Beste gast,

Het aantal COVID-19 besmettingen in Nederland loopt de laatste weken flink op. Tijdens het coronadebat op 30 september 2020 heeft het kabinet een dringend advies afgegeven om mondkapjes te dragen in alle publieke ruimtes en voor contactberoepen in het gehele land.

Hier #Op Papendal nemen wij dit dringend advies graag over. Al onze medewerkers dragen vanaf heden een mondkapje, wanneer zij zich in publieke ruimtes begeven en niet achter een spatscherm werken.

Vriendelijk verzoeken wij jou om binnen Hotel Papendal ook een mondkapje te dragen, wanneer je je in de publieke ruimtes begeeft. Onder publieke ruimtes verstaan wij de receptie en lobby, de gangen, de bar en het restaurant van ons hotel. Het dragen van een mondkapje hoeft uiteraard niet wanneer je je in je kamer bevindt, in onze bar zit of in ons restaurant dineert. Het gebruik van mondkapjes in zalen wordt geregeld door de organisator van de bijeenkomst.

Het dragen van een mondkapje binnen ons hotel heeft als doel de kans op verspreiding van het virus verder te beperken. Naast het verzoek om een mondkapje te dragen wijzen wij je er graag op dat alle reeds bestaande maatregelen uiteraard van kracht blijven. De belangrijkste maatregel blijft daarbij het houden van 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers van het hotel.

Mocht je merken dat de maatregelen binnen ons hotel niet goed in acht worden genomen, dan verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken aan een van onze medewerkers.

Het dringend advies om een mondkapje te dragen blijft in ieder geval tot 20 oktober 2020 van kracht.

Kijk voor het juiste gebruik van een mondkapje op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/instructies

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Mondkapjes Corona Advies