Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Organiseer een onvergetelijke kerstborrel: tips voor succes

07/12/2023
Zo organiseer jij een onvergetelijke kerstborrel #OpPapendal

December is in volle gang, en dat betekent dat het tijd is om plannen te maken voor een onvergetelijke kerstborrel. Een kerstborrel is niet alleen een gelegenheid om het jaar feestelijk af te sluiten, maar ook een kans om de banden binnen jouw team te versterken en samen te genieten van de feestdagen. In dit blog ontdek je waarom het organiseren van een kerstborrel op locatie een goed idee is. Van het kiezen van een thema tot het optimaal benutten van een unieke locatie, wij begeleiden je door het proces om een kerstborrel te creëren die lang in de herinnering zal blijven hangen. Op naar een onvergetelijk kerstfeest op #OpPapendal!

Kerstborrel op locatie: waarom een externe locatie?

Een kerstborrel op locatie verhoogt de feestvreugde en biedt een unieke setting voor een onvergetelijk evenement. Weg van de dagelijkse werkplek kunnen medewerkers ontspannen en genieten van een feestelijke sfeer. Een externe locatie, met zijn eigen ambiance, voegt een speciale touch toe aan de viering. Bovendien bevordert het de teambuilding en zorgt het voor een verfrissende ervaring voor alle aanwezigen. Kies voor een externe locatie en creëer herinneringen die verder gaan dan de gebruikelijke kantoorevenementen.

Wees creatief met het organiseren van een kerstborrel

Creativiteit is de sleutel tot het organiseren van een kerstborrel die mensen niet snel zullen vergeten. Van unieke thema’s en decoraties tot originele activiteiten en geschenken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Durf buiten de standaard kerstsfeer te denken en voeg een persoonlijk tintje toe aan het evenement. Of het nu gaat om een dresscode, een speciaal samengesteld menu of teambuildingactiviteiten, creativiteit maakt de kerstborrel niet alleen feestelijker, maar ook memorabel.

Uniek en onvergetelijk: een kerstborrel met thema

Een kerstborrel met thema gaat verder dan een gewoon feest; het is een beleving. Op zoek naar een unieke beleving? Kies een thema dat past bij de bedrijfscultuur of de festiviteiten van het seizoen. Van winterwonderland tot feestelijke elegantie, een thematische kerstborrel voegt een speels en persoonlijk element toe aan het feest. Versieringen, muziek en zelfs dresscodes kunnen allemaal bijdragen aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Zo wordt de kerstborrel niet alleen een bijeenkomst, maar een betoverende ervaring voor iedereen.

Waarom Papendal de perfecte locatie is voor jouw onvergetelijke kerstfeest

Hotel Papendal biedt de perfecte achtergrond voor een feestelijke bijeenkomst. De veelzijdige zalen stellen je in staat om creatieve thema’s tot leven te brengen en de borrel te personaliseren. Met verschillende catering mogelijkheden, van ontbijt tot diner, genieten jouw gasten van een heerlijke maaltijd. Verder biedt de aanwezigheid van meerdere sporthallen flexibiliteit in het plannen van teambuildingactiviteiten en draagt de professionele en gastvrije omgeving bij aan het comfort en de tevredenheid van de deelnemers, waardoor de kerstborrel een waardevolle en georganiseerde ervaring wordt.

Ontdek alle mogelijkheden #OpPapendal en zorg ervoor dat jouw kerstborrel dit jaar onvergetelijk wordt! Lees hier meer over eindejaars- en nieuwjaarsborrels.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden