Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Wijziging vervoer voor topsporters

02/12/2015
Intensievere samenwerking Connexxion

Per 1 januari wijzigt het collectief vervoer voor de CTO topsporters op Sportcentrum Papendal. De afgelopen jaren is voor het vervoer van talenten van Papendal naar de middelbare scholen in Arnhem, zeer succesvol samengewerkt met Taxi Linsen. Een aantal jaren geleden is daarnaast, in samenwerking met Connexxion, een rechtstreekse busverbinding tussen Station Arnhem en Sportcentrum Papendal gerealiseerd. Vanaf 2016 gaat Sportcentrum Papendal intensiever met Connexxion samenwerken om de topsporters passend vervoer te bieden. 

Naast de lijn 10 bussen die rechtstreeks naar Papendal rijden, is Papendal goed bereikbaar met lijn 105 van Syntus. Voor een snelle verbinding met de LOOT scholen VMBO ’t Venster en het Beekdal Lyceum worden vanaf 1 januari in samenwerking met Connexxion extra bussen ingezet. Deze lijn 78 rijdt op piekmomenten; halverwege de ochtend rechtstreeks van Papendal naar de scholen en halverwege de middag van de scholen naar Papendal. De topsporters kunnen met een Breng Vrij abonnement gebruik maken van deze buslijn, alsmede de andere buslijnen richting Papendal (lijn 10 en lijn 105). Met dit abonnement kan daarnaast gereisd worden in de gehele regio Arnhem-Nijmegen.

Op woensdag 2 december hebben Jochem Schellens (Directeur Sportcentrum Papendal), Bram Ronnes (Technisch Directeur Nevobo), Norman Uhlenbusch (Directielid Nederlands Handbal Verbond) en Juul van Hout (Algemeen Directeur Hermes, onderdeel van Connexxion) de samenwerkingsovereenkomst voor de uitbreiding van het openbaar vervoer getekend. Een mooie ontwikkeling!

Bushalte op Papendal
50536151_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Terugblik op een succesvolle sportzomer

2 weken geleden

nieuw project 6
Uitgelicht

Papendal exploiteert TeamNL Huis

2 maanden geleden

Sfeerimpressie Zomervreugde Festival Bilal Wahib Papendal Arnhem scaled
Uitgelicht

Zomervreugde terug naar de basis als eendaags festival op Papendal Arnhem

4 maanden geleden

Bijbehorende tags

CTO Topsport