Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Handbal Verbond neemt intrek #opPapendal

16/12/2019

Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft vandaag haar intrek genomen in het nieuwe kantoor #opPapendal. De bond verhuist van Oosterbeek naar het sportcentrum aan de rand van Arnhem.

Dubbel feest vandaag #OpPapendal! De dag na de historische wereldtitel van de handbaldames neemt het Nederlands Handbal Verbond haar intrek in haar nieuwe onderkomen. Het nieuwe kantoor van het NHV bevindt zich op de tweede etage van het Sport Business Centre Papendal. Het is een toegankelijke werkomgeving in een open ruimte met flexplekken waar samenwerken en de sport centraal staan.

Met de verhuizing is het NHV nog dichter bij de fulltime topsportprogramma’s die al jarenlang #opPapendal actief zijn. De bond vestigt zich in het hart van de Nederlandse topsport, een inspirerende omgeving met diverse mogelijkheden om samen te werken met andere sportbonden.

Norman Uhlenbusch, manager bedrijfsvoering NHV: “Als ambitieuze sportbond waren we op zoek naar een sportieve omgeving als vliegwiel voor onze (top)sportambities. Papendal heeft die omgeving met als bijbehorende pluspunt dat op korte afstand veel sportkennis aanwezig is; zowel bij NOC*NSF als bij andere sportbonden. Dat leidt tot synergie en kennisdeling en kunnen we alleen maar voordeel van hebben.”

Jochem Schellens, directeur Sportcentrum Papendal: “Wij heten het Nederlands Handbal Verbond van harte welkom. Al vanaf de start van de HandbalAcademie in 2006, het eerste fulltime topsportprogramma #opPapendal in de structuur zoals we deze tegenwoordig kennen, bestaat er een intensieve samenwerking tussen Papendal en het NHV. Wij kijken ernaar uit om deze samenwerking nog verder te intensiveren.”

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Handbal