Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Get your moment of Framed!

06/04/2017
Win een plek op mainstage

Wil jij spelen in het voorprogramma van bands als Drive Like Maria en John Frost op het nieuwste bevrijdingsfestival van Arnhem? Upload een video van jouw band via de site framedfestival.nl/getyourmoment en wie weet speel jij met je band op Bevrijdingsdag in de grote festival tent van Framed Festival op Papendal. Bekijk deze teaser:

Framed Festival: beats, bbq, beer en BMX

Framed Festival op 5, 6 en 7 mei 2017 is een nieuw driedaags festival rondom de UCI BMX Supercross World Cup. Direct naast de baan waar de wereldtoppers van de BMX, waaronder Olympische medaillewinnaars Jelle van Gorkom en Laura Smulders hun kunsten vertonen, wordt een heus festivalterrein uit de grond gestampt. Wat kun je verwachten? Een weekend vol hiphop en scheurende gitaren. Ambachtelijke streekgerechten, smokin’ bbq en real American burgers van rollende keukens. Een groot aanbod van de lekkerste speciaalbieren. En last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, barbiers, een mobiele tattoostudio en een uitgebreide daredevil kidsplayground.

Gratis toegang op vrijdag 5 mei Bevrijdingsdag

De eerste dag van Framed is gratis toegankelijk. Vanaf 14.00 uur opent het festivalterrein, alle foodtrucks en de kidsplayground. Deze vrijdag trainen alle wereldtoppers op de baan en is de BMX Talenten Cup Papendal te zien. De bluesrockers van Drive Like Maria laten vrijdag direct na afloop van de uitreiking van de festivaltent op Papendal trillen.

Line-up: Drive Like Maria, Donnerwetter, The Overslept, Rilan & The Bombardeers, DJ St. Paul, John Frost, Esk –Esque, Work them crew, Don Quisjon, Bankra Bike Soundsystem.

Vrijdag 5 mei    14.00 tot 00.00 (gratis toegang)
Zaterdag 6 mei 13.00 tot 00.00
Zondag 7 mei    12.00 tot 21.00

Toegang
Voorverkoop    € 7,50
Deurverkoop   € 10
Tickets              http://bit.ly/FramedTickets

(Met een kaartje voor Framed Festival heb je ook toegang tot de staantribune van de UCI BMX Supercross)

Alle informatie over het festival vind je op http://framedfestival.nl/
Alles over de BMX World Cup Papendal vind je op http://bmx@papendal.nl/

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

#Framed Festival