Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Geen TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House 2020

17/03/2020
Activiteiten onhaalbaar door coronavirus

Er komt deze zomer in Tokyo geen TeamNL Tokyo Center met Holland Heineken House. Dat is besloten vanwege de huidige situatie met het coronavirus dat Nederland en de rest van de wereld in zijn greep houdt. Papendal stopt dan ook per direct met de maandenlange voorbereidingen om in Tokyo een “home away from home” te creëren voor iedereen omtrent TeamNL.

De ontwikkelingen rondom de wereldwijde verspreiding van het coronavirus volgen elkaar in een hoog tempo op. Ook in Nederland. De getroffen maatregelen brengen voor topsporters een zeer onzekere situatie met zich mee.

Net als alle andere betrokkenen gaan wij er, tot er anders wordt besloten, vanuit dat de Olympische en Paralympische Spelen deze zomer gaan plaatsvinden in Tokyo. Op dit moment is het echter vrijwel onmogelijk om internationale activiteiten te ontplooien ten behoeve van allerlei nevenactiviteiten die wij tijdens de uitzending Tokyo 2020 graag zouden willen organiseren. Bovendien vragen deze activiteiten op dit moment om onherroepelijke investeringen en werkzaamheden waar geen gegarandeerde inkomsten meer tegenover staan.

Daarom is helaas besloten om bij deze editie van de Olympische Spelen geen TeamNL Tokyo Center met Holland Heineken House te organiseren. Ook de TeamNL Tokyo Expo zal niet plaatsvinden. Hiermee komen maanden van voorbereidingen tot stilstand.

Directeur Jochem Schellens: “Dit is een harde klap maar onze grootste prioriteit is om de topsporters die zich voorbereiden op deelname aan de Olympische & Paralympische Spelen in Tokyo 2020 zo goed mogelijk te ondersteunen. We danken iedereen die hard aan het realiseren van TeamNL Tokyo Center met Holland Heineken House heeft gewerkt.”

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Tokyo