Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

BMX- en Mountainbikejeugd strijdt om Papendal Trophy

01/03/2017
Unieke vierkamp in teamverband

Op zaterdag 6 mei 2017 van 10.00 – 14.00 uur houdt Sportcentrum Papendal voor jeugdige BMX-ers en mountainbikers van 8-16 jaar een vierkamp om de BMX-MTB Trophy. De Papendal Trophy is speciaal voor leden van BMX- en MTB-verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU en/of de KNWU. Op jacht naar de Papendal Trophy. Een onvergetelijke dag voor de jeugd.

Papendal Trophy

BMX-ers en mountainbikers tussen de 8 en de 16 jaar oud gaan in teams van minimaal vier en maximaal vijf personen de strijd met elkaar aan over vier BMX- en mountainbike onderdelen.

  • Een MTB-route van 20 kilometer
  • Een Pump Track Battle
  • Een MTB behendigheidsparcours
  • Slow Biking (een 11 meter lang en 1 meter breed parcours zo langzaam mogelijk afleggen)

Het team dat na vier onderdelen de meeste punten heeft behaald, wint de Papendal Trophy. De winnaars veroveren de Papendal Trophy én een Pump Track clinic van Joost Wichman. De inschrijving voor de Papendal Trophy sluit op vrijdag 28 april 2017.

UCI BMX Supercross World Cup

De Papendal Trophy maakt deel uit van de UCI BMX Supercross World Cup Papendal en het Framed Festival, dat van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei 2017 op Papendal gehouden wordt. Maar er zijn nog veel meer prachtige events, zoals de BMX Talenten Cup Papendal op vrijdag 5 mei, en de Pump Battle Series op zaterdag 6 en zondag 7 mei. Iedere deelnemer aan de Papendal BMX – MTB Trophy heeft gratis toegang tot de staantribune van de UCI BMX Supercross World Cup en het festivalterrein van het Framed Festival, met muziek en foodtrucks. Alle informatie over dit unieke weekend vind je hier.

Papendal BMX Trophy
Mountainbike
Papendal BMX Trophy
vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

BMXPapendal