Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Belangrijk!: Wegwerkzaamheden terrein Papendal 19 t/m 28 oktober

13/10/2022

Op woensdag 19 oktober a.s. start Papendal met wegwerkzaamheden op het terrein. In twee fasen wordt het asfalt vernieuwd, hoofdingang bij de Amsterdamseweg tot aan Hotel Papendal en fase 2 vanaf de strip tot aan de atletiekbaan. De planning ziet er als volgt uit (zie ook kaartje onderaan dit bericht);

Fase 1
19 oktober t/m 21 oktober 21.00 uur
Afsluiting hoofdingang bij Amsterdamseweg tot aan Hotel Papendal. Het terrein is bereikbaar via de Sportlaan. Vanaf de Amsterdamseweg staat bewegwijzering aangegeven richting Papendal. Let op; dit is maar één autobaan dus houd rekening met eventuele filevorming en extra reistijd.

Tijdens de periode 19 t/m 21 oktober kan er geen bus- en vrachtverkeer plaatsvinden op het terrein. Ook niet via de Sportlaan.

Fase 2
26 oktober t/m 28 oktober
Vanaf zebrapad, bushalte Papendal terrein tot aan de atletiekbaan en slagboom richting atletiekbaan.

Buslijn 10 stopt gedurende de werkzaamheden alleen aan de Amsterdamseweg. Je kunt tussendoor via de tennisbanen richting de accommodaties wandelen.

19 t/m 28 oktober
In deze periode is er overlast op het gehele terrein met het aanhelen van aangrenzende straatwerken, aanbrengen lussen slagboom en belijning.

In de periode 26 t/m 28 oktober kan er geen bus- en vrachtverkeer plaatsvinden t.h.v. strip, zebrapad, bushalte, afslag Sport en Onderwijsgebouw, KNWU en Vitesse. 

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden