Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

LinkedInvite 2019

Op 10 september 2019 heten wij jou van harte welkom op het (gratis) LinkedInvite event #OpPapendal. Dit evenement is speciaal voor onze LinkedIn relaties. We leven in een razendsnelle wereld waarbij wij elkaar online, bijvoorbeeld via LinkedIn, zakelijk goed kunnen vinden. En dat is handig. Maar elkaar live ontmoeten maakt de verbinding toch veel persoonlijker. LinkedInvite biedt je deze mogelijkheid.

Tijdens dit evenement nemen we je mee in de wereld van Hotel Papendal en inspireren we je graag met geweldige sprekers uit het zakelijk leven én natuurlijk uit de sportwereld.

LinkedIn

Alexander Gerritse is succesmanager bij LinkedIn. Hij kan als geen ander vertellen hoe organisaties nog succesvoller kunnen zijn door LinkedIn.

De weg naar Tokyo 2020

De weg naar de Olympische Spelen 2020 is voor TeamNL spannend en doelgericht. Wij geven je graag inzicht in dit traject.

Globaal programma

14.00 uur: ontvangst bij Hotel Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem)
14.45 uur: aanvang plenaire sessie met een welkomstwoord van Alexander Gerritse (LinkedIn)
15.30 uur: op weg naar de Olympische Spelen Tokyo 2020
16.15 uur: uitleg 3 verschillende parallelsessies en vervolgens pauze
16.30 uur: start parallelsessies
17.30 uur: borrel incl. walkingdinner op het netwerkplein

Meld je aan via onderstaand formulier en kies één van de parallelsessies.

LinkedInvite

Bijbehorende tags

LinkedIn Evenement
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen