Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Activiteiten in Arnhem

Plan nu jouw activiteit!

Concert in het Gelredome

Staat er een concert in het Gelredome op de planning? Verleng je uitje met een overnachting en optioneel ook met een heerlijk diner en vervoer van- en naar het Gelredome*! Hoe prettig is dat?

  • The Streamers
    De grootste band van Nederland met ruim 20 Nederlandse artiesten staat op 20, 21 en 22 oktober 2023 in het Gelredome. Ben jij erbij?
  • Mega Piraten Festijn
    Houd jij van Nederlandse muziek? Op 16 december 2023 vindt het grote meezingfeest weer plaats in het Gelredome!

* In samenwerking met Taxi ABC wordt er voor bepaalde evenementen vervoer aangeboden van- en naar het Gelredome.

GPS-Speurtocht

Vanaf 18 februari kun je elke dag mee doen met de GPS-speurtocht over het Openluchtmuseum tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de evacuatie van Arnhem woonden er zo’n 600 evacués in het Nederlands Openluchtmuseum. Met behulp van GPS-coördinaten puzzel je de geschiedenis van deze periode bij elkaar! Meer informatie.

Zeldzaam Mooi Markt

Op 24 september 2023 vindt de Zeldzaam Mooi Markt plaats in het Sonbeekpark in Arnhem. Op deze markt vind je zeldzaam mooie producten van lokale- en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. De markt vindt plaats van 11.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis!

Herbeleef De slag om Arnhem

Op de Blauwe Bever kun jij vanaf het water De slag om Arnhem herbeleven op zaterdag 16 september of zondag 17 september 2023. De gids zal onderweg vertellen over de gebeurtenissen in die fatale week in september 1944, zoals de vernieling van de spoorbrug. Meer informatie en online reserveren.

Bijbehorende tags

Activiteit Omgeving