Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Activiteiten in Arnhem

Plan nu jouw activiteit!

Concert in Gelredome

Staat er een concert in het Gelredome op de planning? Verleng je uitje met een overnachting en optioneel ook met een heerlijk diner en vervoer van- en naar het Gelredome*! Hoe prettig is dat?

* In samenwerking met Taxi ABC wordt er voor bepaalde evenementen vervoer aangeboden van- en naar het Gelredome.

50 jaar Focus Filmtheater

Focus Arnhem bestaat 50 jaar! Ter gelegenheid van dit kroonjaar lanceert het filmtheater in januari 2024 een wekelijks klassiekerprogramma met de vijftig mooiste, belangrijkste en interessantste films van de afgelopen vijftig jaar. Van 11 januari t/m 24 april. Meer informatie.

GPS-Speurtocht

Elke dag kun je mee doen met de GPS-speurtocht over het Openluchtmuseum tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de evacuatie van Arnhem woonden er zo’n 600 evacués in het Nederlands Openluchtmuseum. Met behulp van GPS-coördinaten puzzel je de geschiedenis van deze periode bij elkaar! Meer informatie.

Escape Xperience

Met Escape Xperience beleef je de stad Arnhem op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escape room, maar dan buiten in de stad! Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien. Meer informatie.

Ontdek de kunstenaar in jezelf!

Wil je de kunstenaar in jezelf ontdekken? Geïnspireerd op het werk van Louise te Poele kun je aan de slag gaan met je eigen kunstwerk in de Studio van Museum Arnhem. In een korte video neemt de kunstenaar je vanuit haar atelier mee in haar werk en nodigt ze je uit om met haar mee te werken. Is dit wat voor jou? Meer informatie.

Route muurschilderingen

In Arnhem zijn er op 5 verschillende locatie mooie muurschilderingen gemaakt door schilderscollectief De Strakke Hand. Wil je de muurschilderingen in het echt bewonderen? Bekijk hier de route langs alle muurschilderingen en lees meer over de muurschilderingen. De route is 7.8 kilometer, wat neerkomt op circa 40 minuten fietsen.

Bijbehorende tags

Activiteit Omgeving