Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal giftcard

Kies voor de Papendal giftcard!

Op zoek naar een origineel cadeau? Zoek niet verder en ontdek de Papendal giftcard! Geschikt voor iedere gelegenheid. Erg leuk om cadeau te geven, maar nóg leuker om cadeau te krijgen. Je hebt de keuze uit 2 varianten, namelijk de  ‘Get Energized’ giftcard welke te gebruiken is voor een overnachting, een heerlijk diner, lekkere borrel of toffe Papendal & TeamNL merchandise, verkrijgbaar bij Hotel Papendal en de ‘Golden’ giftcard waarbij je een verblijf in onze nieuwe JEE-O Golden Suite cadeau geeft. Succes gegarandeerd!

Voor welke gelegenheid je ook een cadeau nodig hebt, de Papendal giftcard is altijd een goed idee! Verras je relaties, medewerkers of vrijwilligers met deze originele cadeaubon. En geef hen het gevoel een échte winnaar te zijn! Met de ‘Golden’ Giftcard overnacht de ontvanger van de giftcard in onze pas geopende JEE-O Golden Suite. De JEE-O Golden Suite is een bijzondere suite in Hotel Papendal. Prestaties van gouden medaillewinnaars tijdens de Olympische Spelen worden hier vereeuwigd. Wat deze Golden Suite zo bijzonder maakt is de combinatie van design & sport. Het is een totaalbeleving van luxe, rust en inspiratie. Goud staat voor het hoogst haalbare, the best of the best. De beleving in de JEE-O Golden Suite sluit daar naadloos op aan. De suite is natuurlijk voorzien van de luxe JEE-O designelementen zoals het vrijstaande bad, de luxe douches, waskommen en kranen. Wij zijn van mening dat iedereen een winnaar is. Dus kies voor deze cadeaubon en geef iemand anders een gouden verblijf! Lees meer over de JEE-O Golden Suite.

Kies je voor de ‘Get Energized’ giftcard, dan geef je een cadeaubon die vrij besteedbaar is bij Hotel Papendal. En dat is heel handig want of de ontvanger nu wil blijven overnachten, dineren, borrelen, fietsen willen huren of zichzelf in een nieuw Papendal of TeamNL jasje wil steken, alles kan met deze unieke cadeaubon. De waarde bepaal je zelf! Makkelijk toch?
En hoe gaaf is het om de omgeving van Hotel Papendal te leren kennen. Want wist je dat we in een bosrijke omgeving, op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem, liggen? En je hoeft je niet te vervelen in deze historische regio want op het gebied van cultuur, shoppen en natuur kom je hier op de Veluwe niets te kort!

Hoe werkt het?
Wil jij iemand een unieke belevenis #OpPapendal geven? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je hebt de mogelijkheid om de cadeaubon op te halen op Papendal of om de cadeaubon te ontvangen per post. In het laatste geval, ontvang je een factuur per mail. Zodra de betaling binnen is, wordt de cadeaubon opgestuurd. Houd hierbij dus rekening met een langere levertijd.

fiets papendal
Aanvraagformulier cadeaubon
Inhoud cadeaubon
Ontvangen van cadeaubon
Verzendkosten worden meegenomen in de factuur