Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Organiseer jouw eindejaarsborrel #OpPapendal

Tijd voor verbinding!

Het einde van het jaar is in zicht. Nog slechts een paar weken te gaan alvorens we weer de kerst inluiden en het nieuwe jaar tegemoet gaan. Het is wellicht al weer even geleden dat jij met jouw collega’s bij elkaar bent gekomen. We zetten de laptops en computers even uit. Het is tijd om te verbinden. Met het einde van het jaar in het vooruitzicht heb jij mogelijk een eindejaarsbijeenkomst te plannen. En wil jij jouw medewerkers en collega’s bedanken voor hun inzet in het afgelopen, toch wel ambitieuze jaar. Of wil jij direct vooruit kijken? En het nieuwe jaar aftrappen met een motivatiespeech richting alle medewerkers en alle nieuwe plannen presenteren? Dan is een nieuwjaarsbijeenkomst, waarbij je het zakelijke kunt combineren met een heerlijke borrel, diner of wellicht feestavond echt iets voor jou! Op Papendal kan alles. Wij helpen je graag.

Borrelen tijdens de feestdagen

Nog even en dan staan de feestdagen al weer voor de deur. Wil jij de kerstdagen inluiden met jouw collega’s én een gezellige kerstborrel? Of wil je juist het jaar eindigen met een oudejaarsbijeenkomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op Papendal geniet je van een fijne kerstsfeer op een top(sport) locatie! Even weg van kantoor en samen met elkaar proosten op de feestdagen. En wil je blijven slapen? dat kan! Bekijk hier onze hotelkamers. Juist in deze tijd is het des te belangrijker om elkaar weer fysiek op te zoeken. Na maanden van thuiswerken is het lachen met collega’s onder het genot van een hapje en drankje de ideale manier om het jaar af te sluiten. Ben jij benieuwd naar al onze (buffet en borrel) suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Jouw bijeenkomst is voor ons maatwerk. We helpen je graag op weg.

Winterse teambuildingsactiviteiten
Op zoek naar een winterse clinic tijdens je einde- of nieuwjaarsbijeenkomst? Dan zit je bij ons goed! Van sportieve tot recreatieve activiteiten in winterse sferen, zoals curling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door de topsporters en topcoaches die #OpPapendal trainen. We hebben een breed aanbod, voor ieder wat wils. Bekijk hier alle clinics.

 

Meer informatie over eindejaarsborrels, nieuwjaarsbijeenkomsten of clinics? Neem gerust contact op met ons of vul het formulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

kerstborrel Kerst Zakelijk