Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Voorzieningen en begeleiding

Een veelzijdig aanbod

Talenten en topsporters hebben een optimale trainingsomgeving nodig. Een vertrouwde basis. Waar ze in alle rust kunnen werken aan het bereiken van hun doelen. Waar ze kunnen groeien. Om deze basis te creëren hebben wij diverse voorzieningen voor de sporters ingericht. Daarnaast is er een groot multidisciplinair team betrokken. Dit team volgt de ontwikkeling van de sporters, ziet toe op het welbevinden. Deze begeleiding is belangrijk omdat er bij ons ook veel jonge sporters wonen en trainen. Soms zijn de talenten pas 15 jaar als ze de slagboom doorrijden om hun kamer #OpPapendal te betrekken. Een lifeskills coach kan helpen bij de overgang van thuis naar het CTO. En de studie-intermediair ondersteunt bijvoorbeeld bij de combinatie studie en topsport.

Maar talenten en topsporters hebben meer nodig om de top te bereiken. Op deze pagina krijg je inzicht in de begeleiding en voorzieningen die voorhanden zijn voor sporters op CTO Papendal. We streven naar een zo optimaal mogelijke trainingsomgeving. Waarin alle randvoorwaarden, waar wij in kunnen voorzien, aanwezig zijn.

Uitgelicht

Huisvesting

Alles over wonen voor CTO-sporters op en nabij Papendal

Uitgelicht

Onderwijs

Van studie-intermediair tot samenwerkingspartners

Uitgelicht

Vervoer

Speciale buslijn voor CTO-sporters

Uitgelicht

Medische voorzieningen

Van sportartsen tot fysiotherapeuten en masseurs

Uitgelicht

Lifeskills coaching

De regie voeren over je leven

Uitgelicht

Prestatie­gedrag

Van workshops tot individuele trajecten

Uitgelicht

Fysieke training

Kracht, coördinatie en meer

Uitgelicht

Sport science

Sport wetenschappelijke ondersteuning door embedded scientists

Uitgelicht

Voeding

Van workshops tot individuele trajecten

Ronald Veerbeek

Manager CTO

Bijbehorende tags

Begeleiding CTO Topsport
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen