Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Business lunch

Tegenwoordig zijn wij heel bewust bezig met eten. Kreten als biologisch, superfood en puur zijn ons niet meer onbekend. Steeds meer mensen beseffen het belang van gezond en eerlijk eten. Al 45 jaar bereiden onze koks met passie (h)eerlijk eten. En ja, genoemde kreten zijn een rode draad in alle culinaire uitspattingen, maar wat bij onze chef-kok het allerbelangrijkste is, is dat eten lekker moet zijn. En dat gezond, eerlijk en puur eten ontzettend lekker kan zijn bewijst hij met zijn team elke dag weer opnieuw.

Onderweg en op zoek naar een zakelijke lunch locatie? #OpPapendal kun je heerlijk genieten van een 2-gangen business lunch. En het allerleukste: elke dag serveren we iets anders, want pure liefde proef je.

De Business lunch bestaat uit:

  • Koffie of thee
  • 2-gangen Business Lunch streekgebonden en seizoensgericht

De kosten voor dit arrangement bedragen 26,50 euro per persoon.

Restaurant Papendal 20 28
Business lunch Papendal

Reserveer nu via onderstaand formulier:

Aanvraagformulier - Business Lunch
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Bar Dug Out Restaurant Zakelijk
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen