Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Bas van de Goor Foundation

Voor een sportief leven met diabetes

De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) zet zich al 11 jaar in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Sporten is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedsuikerwaardes en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten.

De BvdGF houdt van actief bezig zijn. Dus geen urenlange theorie, maar gewoon zelf ervaren en met elkaar bespreken.  Zo leert een kind tijdens een sportkamp dat hij niet de enige is met diabetes en hoe hij zijn diabetes zelfstandig kan regelen, terwijl ouders even een paar dagen ‘diabetes-vrij’ hebben. Tijdens gezinsweekenden creëert de BvdGF begrip binnen het hele gezin over hoe dat nu werkt: bloedsuikers meten, koolhydraten tellen en insuline spuiten. Volwassenen daagt de BvdGF op elk niveau uit. Van wandelen in Nederland tot fietsen in de Spaanse Pyreneeën of rennen in New York. De BvdGF wil iedereen met diabetes stimuleren tot een sportief leven.

Voor meer informatie kijk op www.sportiefmetdiabetes.nl

Bij het bestellen van jouw tickets voor de Nightrun of de Nightwalk #OpPapendal kun je een vrijwillige bijdrage doen aan dit goede doel!

* jouw bijdrage is exclusief ticket voor de nightrun of de nightwalk. Je hoeft met het bewijs van jouw donatie(s), de tickets die je per mail ontvangt, niets te doen.

Vragen of wijzigingen?
Indien je vragen hebt, kun je ons het beste een e-mail sturen via onderstaand formulier. Ook als je bijvoorbeeld de te lopen afstand wilt omzetten, het startbewijs op een andere naam wilt zetten of een hoofdlamp wil bijbestellen, kun je onderstaand formulier invullen.

Informatie aanvraag Nightrun