Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Volleybal

Algemene informatie
Price per person: € 28,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Gooi jij een balletje op?

Volleybal is een sport die iedereen wel kent. #OpPapendal trainen de topselecties van de lange mannen en vrouwen en de toptalenten van Nederland. ​Wil jij leren smashen als een Celeste Plak of Nimir Abdelaziz?

Volleybal is een intensief balspel waarbij het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften gescheiden door een net. Beide teams, die elk uit 6 spelers bestaan, bevinden zich ieder op hun eigen helft en proberen door het slaan of tikken tegen de bal deze op het tegenoverliggende deel van het speelveld binnen de lijnen de grond te spelen. Wie het eerst een afgesproken aantal punten (meestal 25) heeft behaald wint de set. Wie het eerst een afgesproken aantal sets (meestal 3) heeft gewonnen wint de wedstrijd.

 

Wat ga je doen?
Na een korte introductie over het spel leer je onder leiding van de TeamNL-talenten kennismaken met de sport, alle technieken en speel je wedstrijdjes op verschillende velden. In deze volleybal clinic leer je smashen als een pro!

Activiteit boeken
Interesse in een clinic volleybal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic