Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Volleybal

Algemene informatie
Price per person: € 27,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Gooi jij een balletje op?

Volleybal is dé sport die iedereen kent. Een intensief balspel waarbij het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften gescheiden door een net. Beide teams, die elk uit 6 spelers bestaan, bevinden zich ieder op hun eigen helft en proberen door het slaan of tikken tegen de bal deze op het tegenoverliggende deel van het speelveld binnen de lijnen de grond te spelen. Wie het eerst een afgesproken aantal punten (meestal 25) heeft behaald wint de set. Wie het eerst een afgesproken aantal sets (meestal 3) heeft gewonnen wint de wedstrijd.

 

Wat ga je doen?
Na een korte introductie over het spel, de spelregels en de technieken daag jij een ander team uit voor een wedstrijd volleybal. Sportiviteit, teambuilding, fanatisme en gezelligheid staan voorop in deze volleybal clinic. Wil je begeleiding van een echte pro? Bas van de Goor, een van de spelers van het Nederlands volleybalteam die een gouden medaille wist te behalen tijdens de Olympische Spelen in Athene 1996, kan jouw clinic een extra dimensie geven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Activiteit boeken
Interesse in een clinic volleybal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic