Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rondleiding Sportcentrum Papendal

Algemene informatie
Price per person: € 17,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Ontdek de wondere wereld van de topsport.

Altijd al een kijkje willen nemen in het hart van de topsport? Tijdens de rondleiding kom je op de trainingslocaties van onze topsporters en zie je ze in actie. ​Dat zijn plekken waar publiek normaal gesproken niet mag komen. Op weg naar Parijs worden onze sportaccommodaties steeds drukker bezocht door topatleten uit binnen- en buitenland. Herken jij ze?​ Onze gidsen vertellen graag alles over deze mooiste woon-, werk-, studeer- én topsport-trainingslocatie van Nederland, Home van TeamNL. ​​Vanaf medio april 2024 zijn – vanwege de focus op de Olympische Spelen – diverse accommodaties gesloten voor publiek. De rondleidingen zullen vanaf half april een speciale invulling krijgen.

Sportcentrum Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties. Voor iedere sporter wat wils. Ruim 500 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC*NSF.

Arnhemhal op Papendal
Sprinthal in de Arnhemhal op Papendal
Arnhemhal op Papendal

Sinds 2009 heeft Papendal de status van TeamNL centrum gekregen. Uniek aan TeamNL centrum is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen, met minimale reistijden.We bieden topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en begeleiding met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wat ga je doen?
Onze enthousiaste gidsen vertellen met plezier over Papendal. Tijdens de rondleiding breng je een bezoek aan verschillende hoogtepunten van Papendal zoals de Olympische BMX Baan, de handboogschietbaan, de outdoor atletiekbaan, het buitenaanzicht van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse en uiteraard de multifunctionele topsporthal.

Deze state-of-the-art multisporthal, de Arnhemhal, behoort zowel qua omvang als inrichting tot de beste van Europa. Tijdens de rondleiding krijg je de unieke kans om hier een kijkje te nemen. Bijzonder in de Arnhemhal is het Topsportrestaurant, hier wordt functionele topsportvoeding puur en dagvers bereid. Door de voedingswetenschap, sportdiëtetiek en kookpraktijk samen te brengen bedienen we onze topsporters met innovatieve basisvoeding.

Misschien kom je wel een Olympische sporter tegen!

Activiteit boeken?
Interesse in een rondleiding #OpPapendal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Clinic