Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Haka

Algemene informatie
Price per person: € 33,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 1.5 uur
Creëer een energieke sfeer!

Ken je de wilde kreten, woeste gebaren en uitgesproken gezichtsuitdrukkingen van het rugbyteam de All Blacks? Bij aanvang van elke wedstrijd verzorgen zij de Haka. Dit is een traditionele dans van de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland als uiting van de passie, kracht en identiteit.

Haka
Haka
Haka

Haka is een manier om zelf of met een groep, een intentie duidelijk neer te zetten. Dit gebeurt door het gecombineerde gebruik van lichaam en stem. Vaak is dit een uiting van niet alleen uiterlijke, maar ook innerlijke kracht. Energie, power, expressie, daadkracht en humor gebundeld in één clinic.

Wat ga je doen?

Onder begeleiding van onze professionele docent ontdek je de betekenis van de Haka. Vervolgens gaan we meteen over naar de praktijk. Je leert de basis beginselen van de Haka en maakt kennis met de verschillende technieken uit de traditionele dans. Ook word je uitgedaagd om in korte tijd, groepsgewijs een eigen Haka dans neer te zetten.

Haka is op vele manieren in te zetten; om het groepsgevoel te versterken, om een onuitwisbare indruk achter te laten of als kick-off van een evenement. Neem deel aan deze energieke, verbindende en originele clinic!

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic Haka? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen