Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Ice Carving

Algemene informatie
Price per person: € 46,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 1.5 uur
Beeldhouwen maar dan met IJS

Ice carving is een unieke en zeer creatieve clinic waarbij je jouw creatieve kant kunt laten zien. Met een flinke dosis gezelligheid is het de bedoeling om aan iets te werken waar nog jaren over gesproken gaat worden.

Een activiteit die door iedereen uitgevoerd kan worden, maar waar ook een team in kan uitblinken door volledige participatie van het team. Een niet alledaagse activiteit met vaak grappige, maar ook zeker imposante resultaten.

Clinic ice carving #OpPapendal
Clinic ice carving #OpPapendal

Wat ga je doen?
In tweetallen probeer je van een vierkant blok ijs een eigen ontwerp en creatie te maken. Dat kan aan de hand van een vooraf gekozen thema of naar eigen inzicht. Er wordt geen gebruik gemaakt van kettingzagen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van precisie-gereedschap zoals zagen, diverse beitels, priemen en schaven. Dit alles om een zo mooi mogelijke sculptuur te maken. Uiteraard worden jullie begeleid door professionele creatieve instructeurs. Zij komen met voorbeelden, geven diverse tips en zullen vooraf diverse technieken van het carven met je doornemen.

De IJssculptuur kan helaas niet mee naar huis genomen worden, maar we hebben altijd de foto’s nog, waar nog jaren over gesproken zal worden.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic ice carving? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen