Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

The Christmas Factory

Een persoonlijk kerstpakket voor iedereen.

The Christmas Factory #OpPapendal
14, 15 en 21,22 december 2017 tussen 16 uur en 20 uur.

Wist je dat het kerstpakket zijn oorsprong vindt aan het begin van de 19e eeuw? In deze tijd was het voor vele boeren niet meer dan normaal om mensen die langs de deur kwamen om hen een fijne kerst te wensen eten en drinken aan te bieden. Deze goedgeefse boeren beschikten vaak over inwonend personeel. Tweede Kerstdag kregen zij niet alleen vrij om met hun gezin kerst te vieren, ook ontvingen zij een mand vol lekkers ter waardering van de inzet die zij dat jaar hadden geleverd. Extra feestelijke dagen dus!

De traditie leeft vandaag de dag nog steeds voort. Iedereen kijkt met veel plezier uit naar het moment dat zij het kerstcadeau in ontvangst mogen nemen. Maar wat is er nu fijner dan een eigen pakket samen te stellen? Het is de meest persoonlijke en unieke vorm van waardering en valt hierdoor altijd in de smaak.

Wat is The Christmas Factory?
The Christmas Factory is een initiatief van Papendal waarbij iedereen een kerstpakket naar keuze kan samenstellen. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes die in de kerstfabriek ingewisseld kunnen worden tegen producten. Het kerstpakkettenparadijs biedt shoppers een ruime keus aan uiteenlopende artikelen. Uiteraard vind je naast talrijke food producten, ook non-food items als cosmetica en natuurlijk ontbreken ook de kerstartikelen niet. Er is voor iedereen wat wils.

Het leuke van The Christmas Factory is dat je hier met ieder budget terecht kan. Van alleen een kerstpakket samenstellen tot een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan. Je dient wel op voorhand te reserveren voor jouw bedrijf.

Alleen een kerstpakket uitzoeken? Of uitbreiden met een borrel, diner of bijeenkomst? Alles kan!
Wil jij alleen een kerstpakket komen shoppen met jouw medewerkers? Geen enkel probleem. Bepaal zelf hoeveel budget je hieraan uit wilt geven en wij zorgen voor de muntjes die je kunt besteden in de fabriek. Je kunt jouw bezoek aan The Christmas Factory natuurlijk ook combineren met een bijeenkomst, een heerlijke borrel of diner. Wij geven je hieronder graag een aantal suggesties. Zit er niet iets voor jouw bedrijf bij, laat het dan gerust weten dan stellen we iets op maat voor jullie samen. En maak je geen zorgen over eventueel afwezige collega’s: wij zorgen dat er een pakket naar wens voor hen klaarstaat.

Uitgelicht

Jouw kerstpakket voor elk budget

Shop alleen een kerstpakket voor bijv. € 10, € 20 of € 30

Uitgelicht

kerstpakket en borrelen

Shop jouw kerstpakket en blijf lekker borrelen.

Uitgelicht

Kerstpakket en diner

Een kerstpakket uitzoeken en daarna heerlijk dineren

Uitgelicht

Kerstpakket en vergaderen

Het jaar goed afsluiten tijdens een bijeenkomst en dan shoppen!

Een clinic in de winter? Ja, natuurlijk!
Een winterse clinic is niet alleen een ontzettende leuke toevoeging tijdens de Christmas Factory, je kunt ook tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal een clinic boeken voor jou en je deelnemers. Even de frisse lucht in en nieuwe energie opdoen. Denk bijvoorbeeld aan Siberische Husky rennen, Curling of Biathlon en valt het eerste sneeuwvlokje dan kun je denken aan clinics als langlaufen en de Olympische wintergames. Nieuwsgierig geworden naar winters Papendal? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Bekijk hier hieronder onze brochure en klik erop voor een vergrote weergave.

Meer informatie of aanmelden. Vul onderstaand formulier in.

Contactformulier The Christmas Factory
Bezig met versturen