Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Werkbezoek Ministerie VWS

13/01/2016
Werkbezoek Secretaris Generaal Ministerie VWS

Woensdag 13 januari heeft Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een bezoek gebracht aan Papendal. Hij werd vergezeld door Bart Zijlstra (Directeur sport van het ministerie van VWS) en Helmie Ramakers (Directie sport van het ministerie van VWS).

De delegatie startte hun bezoek in het inspanningslab waar Peter Blangé (Programma-Expert Sport Innovatie) uitleg gaf over de sportwetenschappelijke ondersteuning van de topsporters op Papendal. Samen met Gerard Dielessen (Algemeen Directeur NOC*NSF) en Maurits Hendriks (Technisch Directeur NOC*NSF) vertrok het gezelschap vervolgens naar het Topsportrestaurant waar manager Erik te Velthuis vertelde over topsportvoeding en de in het Topsportrestaurant ontwikkelde en geteste voedingsinnovaties.

Als laatste heeft Maurits Hendriks samen met Jochem Schellens (Directeur Sportcentrum Papendal) de groep rondgeleid door de Arnhemhal waar Erik Gerritsen in de sprinthal zelf kon ervaren en zien welke testen er gedaan worden om de sprinters zoals Dafne Schippers te voorzien van directe feedback over bijvoorbeeld reactie- en contacttijden. Een geslaagd werkbezoek met enthousiaste reacties.

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden