Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Welkom Korfbalverbond #OpPapendal

30/11/2020

Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) heeft vandaag officieel zijn intrek genomen in het nieuwe kantoor #OpPapendal. Het bondsbureau van de bond verhuist van de KNVB Campus in Zeist naar de bossen van Arnhem. We heten het KNKV van harte welkom!

Het KNKV voegt zich hiermee bij de ruim dertig sport gerelateerde organisaties die op het terrein van Papendal gevestigd zijn. De bond neemt zijn intrek in het gebouw waar onder andere koepelorganisatie NOC*NSF gehuisvest is. Met de verhuizing is de bond dichterbij de wekelijkse korfbal topsportprogramma’s die al geruime tijd #OpPapendal draaien.

KNKV-directeur Henry van Meerten over de verhuizing en keuze voor Papendal: “Papendal is de beste (top)sportlocatie van Nederland en ingericht op het maximaal ondersteunen van sportbonden. Door TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal en de vergaderingen van de Bondsraad kennen we Papendal al goed en we kijken uit naar een plezierige en langdurige uitbreiding van onze samenwerking, waarbij er mooie kansen liggen om samen te werken met hier gevestigde (top)sportorganisaties.”

Jochem Schellens, directeur Sportcentrum Papendal: “We heten het KNKV van harte welkom op Papendal. De komst van het KNKV betekent een mooie toevoeging aan het aantal bonden en sport gerelateerde organisaties op het terrein, wat kan leiden tot mooie interacties en samenwerkingen. We werken al jarenlang samen met het KNKV voor de TeamNL Korfbal-programma’s en kijken ernaar uit om onze samenwerking de komende jaren te intensiveren.”

Een leeg kantoor

Het is een vreemde gewaarwording want op de eerste dag na de verhuizing blijft het kantoor van het KNKV leeg. Als gevolg van de kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het bondsbureau al enkele maanden gesloten. De KNKV-medewerkers werken vanuit huis.

KNKV-directeur Henry van Meerten: “Het is een bijzondere periode om te verhuizen en door de geldende maatregelen kunnen we ons nieuwe kantoor op Papendal in eerste instantie nog niet zo gebruiken, zoals we zouden willen. Ook vanuit huis blijven alle KNKV-medewerkers zich inzetten voor onze verenigingen en zodra het passend is, zullen we het kantoor echt in gebruik nemen en later ook officieel openen.”

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden

Bijbehorende tags

Organisaties #OpPapendal