Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Verslag Best of Papendal

07/07/2017
Best of Papendal - 6 juli

Op donderdag 6 juli organiseerden we voor de achtste keer Best of Papendal. Een evenement voor topsporters, coaches, samenwerkingspartners en medewerkers. Waar we terugkijken op het afgelopen jaar, prestaties vieren maar vooral een gezellige avond beleven. Een kort verslag.

Donderdagmiddag 6 juli, 17.15 uur. De eerste genodigden druppelen de ontvangstruimte binnen. Onder het genot van een zomerse cocktail begroet men elkaar. In de zaal zet de organisatie de laatste puntjes op de i. Een klein half uur later zoeken de 150 aanwezigen een plekje in de zaal.

papendal_quiz

Directeur van Papendal, Jochem Schellens,  betreed als eerste het podium. Hij verwelkomt de aanwezigen en noemt wat highlights van het afgelopen jaar. Van de medailles in Rio de Janeiro tot de komst van het judoprogramma naar Papendal. Dan neemt presentator John van Vliet het stokje over. Het programma start met een interviewronde. John gaat in gesprek met drie sporters die worden voorgesteld in een filmpje: parasnowboarder Chris Vos, judo-talent Matthijs van Harten en BMX’er Jelle van Gorkom. Diverse vragen passeren de revue:

Aan Matthijs: ‘Hoe bevalt het trainen #OpPapendal?’
Aan Chris: ‘Hoe ziet de voorbereiding op de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang eruit?’
Aan Jelle: ‘Hoe is het leven na het winnen van een Olympische medaille?’

Na de interviews zorgen volleyballer Max van der Weerden en handbalster Jesse van de Polder voor een muzikaal intermezzo. Samen brengen ze het nummer ‘A song for you’. Daarna haast Jesse zich de zaal uit, om op tijd op haar diploma-uitreiking op het Beekdal Lyceum te kunnen zijn.

18.15 uur. Tijd voor een officieel moment. Jochem Schellens, Onno Bielemans (voorzitter Topsport Gelderland) en Thomas van der Staak (bestuurslid Topsport Overijssel) betreden het podium voor het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst van Topsport Oost. In Topsport Oost werken deze drie partijen samen om de aansluiting van de instroomprogramma’s in de regio beter aan te laten sluiten bij de centrale programma’s op het CTO. Na een kort interview verlaten de drie heren het podium met onder hun arm de getekende overeenkomst.

papendal_tekenen_01

Het woord is aan Peter Heerschop. Vanwege opnames voor het tv-programma Jeuk kan hij helaas niet aanwezig zijn maar middels een geluidsopname spreekt hij de zaal toe. Spreekt hij onze topsporters toe. Tien minuten lang weet hij de zaal te boeien en mee te krijgen in zijn verhaal. Aan het einde staan de sporters op en klappen ze, voor elkaar! Een bijzonder moment.

Tijd voor het spannendste gedeelte van de avond: een interactieve Papendal Quiz waaraan de aanwezigen via hun smartphone kunnen deelnemen. Het moment waar de topsporters op hebben gewacht want ze maken kans op een oranje TeamNL fiets! Na 20 vragen eindigt Thomas van Topsport Overijssel op de eerste plaats. Hij besluit de fiets te gunnen aan de nummer 2: handbalster Riejanne. En daar is ze maar wat blij mee!

We eindigen het programma met het feliciteren van de sporters die geslaagd zijn en sluiten af met een heerlijk diner. In het zonnetje op het terras: een mooi einde van een gezellige avond!

papendal_drankje
papendal_bop
papendal_diner
67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal