Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Prijswinnaars BMX scholenactie

06/04/2017
Jelle van Gorkom maakt prijswinnaars BMX-scholenactie bekend

Vandaag maakt BMX-er Jelle van Gorkom de prijswinnaars bekend van de BMX-scholenactie. Welke scholier wint met zijn/haar klas de hoofdprijs: een unieke persconferentie met de BMX-ers van TeamNL in de aula van zijn/haar school? Jelle, in augustus 2016 winnaar van Olympisch zilver in Rio, maakt in de video hieronder bekend welke scholier van welke school de hoofdprijs heeft gewonnen.

De scholier die de hoofdprijs gewonnen heeft, mag met zijn/haar klasgenoten tijdens de persconferentie vragen stellen aan de rijders. Aansluitend krijgen de leerlingen van de winnende klas de kans de sport zelf uit te proberen tijdens een BMX-clinic op het schoolplein.

Tweede prijzen

Naast deze geweldige hoofdprijs zijn er ook zes andere prijzen voor deelnemende scholen. Deze (identieke) prijzen bestaan uit een presentatie in de klas door voormalig Olympisch BMX-er en Europees kampioen 2016 Raymon van der Biezen, en daaropvolgend een BMX-clinic op het schoolplein. Alle kinderen die mee hebben gedaan aan de prijsvraag hebben bovendien een prijs: een voucher voor gratis toegang tot de BMX World Cup wedstrijden op 6 en 7 mei op Papendal, mits begeleid door een volwassene. Tijdens de BMX World Cup wordt nog een scholencompetitie gehouden en is er een Kids Devil Playground. Ook kan meegedaan worden aan een mountainbike of wielrentoertocht: de NTFU Holland Classic. Niet alleen kijken maar ook zelf bezig zijn dus.

Alle informatie over de scholenactie kun je vinden op onze BMX website.

Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

2 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Bijbehorende tags

BMX