Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Open een groot succes met ruim 7.500 bezoekers!

10/05/2022

Afgelopen zaterdag, 7 mei, sloten wij ons 50 jarig jubileum feestelijk af met Papendal Open. Ruim 7.500 bezoekers wisten hun weg te vinden naar ons unieke topsportcentrum om actief mee te doen aan clinics, workshops of om aan te sluiten bij inspirerende presentaties en live talkshows. De open dag is met recht uniek te noemen aangezien het niet eerder is voorgekomen dat Papendal haar deuren op deze manier openstelde. Een inkijkje in de topsport was voor veel geïnteresseerde bezoekers een onvergetelijke ervaring!

Met ruim 7.500 bezoekers is de open dag van Papendal een groot succes te noemen. Met diverse sportbonden, partners en bedrijven die gevestigd zijn op Papendal werd een fantastisch programma neergezet. De hele dag konden (jong) volwassenen en kinderen zich vermaken tijdens de sportieve clinics, interessante workshops en inspirerende presentaties. Natuurlijk mocht TeamNL op de open dag niet ontbreken. Zo schoven Dafne Schippers, Churandy Martina, Myrthe Schoot, Kimberley Bos, Bo Kramer, Jelle van Gorkom en Laura Smulders aan tafel bij voormalig Nederlands Judoka Edith Bosch tijdens een live talkshow en konden volleybalfans het dames A team toejuichen tijdens de training. Het heren en dames estafetteteam, met onder andere Lieke Klaver en Nadine Visser, zorgde voor veel bekijks tijdens hun training voor het WK 2022.

Jochem Schellens, directeur Hotel & Sportcentrum Papendal: “Wat hebben wij ons 50- jarig jubileum bijzonder mooi afgesloten. Ons topsportcentrum is voor velen een onbekend terrein. Met deze open dag hebben we geïnteresseerde bezoekers alles kunnen laten zien wat wij voor de topsport doen om ervoor te zorgen dat de sporters optimaal kunnen presteren tijdens hun wedstrijden. Het was een fantastische dag en ik ben dankbaar naar alle betrokken partners, bonden en bedrijven. Samen hebben we een onvergetelijke dag neergezet.”

Na een indrukwekkend optreden van Introdans sloten directeur topsport bij NOC*NSF André Cats en Jochem Schellens de open dag af.
Cats: ‘
’TeamNL centrum Papendal heeft een ontzettend belangrijke rol binnen de Nederlandse topsport. Natuurlijk faciliteren zij onze TeamNL topsporters om te excelleren en iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ondersteunen ze ook onze maatschappelijke ambitie om Nederland in alle opzichten sterker te maken door de kracht van sport. Zo kan sport bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van vitaliteit en gezonde voeding. Op deze dag kwam dat alles prachtig samen.’’

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Image (3)
Uitgelicht

Zonnebrandpaal #OpPapendal

4 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden