Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Jochem Schellens in bestuur ASPC

28/08/2017
Directeur Papendal toegetreden tot bestuur Association of Sport Performance Centres

Jochem Schellens, directeur van Hotel en Sportcentrum Papendal, is afgelopen zaterdag op het International Forum of Elite Sport in Zuid-Afrika verkozen tot bestuurslid van de ‘Association of Sport Performance Centres’.

De ‘Association of Sport Performance Centres’ (ASPC) is een internationale netwerkorganisatie voor trainingscentra. De organisatie is in 1999 ontstaan, een groep trainingscentra besloot kennis te delen tijdens een internationaal congres. Tegenwoordig zijn wereldwijd ruim 90 trainingscentra aangesloten bij de ASPC. Iedere twee jaar wordt er een wereldwijd congres georganiseerd, steeds op een ander centrum. In de tussenliggende jaren komen de centra bij elkaar tijdens continentale congressen. Zo werd in 2014 het ASPC European Forum georganiseerd op Papendal. Het volgende World Forum wordt in 2019 georganiseerd in Barcelona, door de ASPC in samenwerking met Olympic Training Centre Sant Cugat en FC Barcelona.

Jochem over zijn toetreding tot het bestuur: “Het is een eer om onderdeel te zijn van het bestuur van de ASPC. Toen Papendal 10 jaar geleden lid werd van de ASPC, stond ons trainingscentrum eigenlijk nog in de kinderschoenen, vergeleken met hoe we er nu voorstaan. We hebben ons in korte tijd enorm ontwikkeld en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ik vind het mooi dat ik, namens ons trainingscentrum maar ook namens Nederland, een functie binnen het bestuur van de ASPC mag bekleden.”

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

4 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

5 dagen geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

7 dagen geleden

Bijbehorende tags

Topsport