Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

The Christmas Factory

Een persoonlijk kerstpakket voor iedereen.

The Christmas Factory #OpPapendal
18, 19, 20 december 2019 tussen 16 uur en 20 uur.

“Wat geven wij onze medewerkers met kerst?” een veel gestelde vraag die op unieke wijze kan worden beantwoord. Kom met jouw bedrijf naar The Christmas Factory. Hét kerstevent #OpPapendal. De kerstman wacht jullie op in zijn kerstfabriek, waar gezelligheid, kerstshoppen en borrelen centraal staan. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes waarmee je in de kerstfabriek naar hartenlust kunt shoppen voor de meeste uiteenlopende producten. En voor de nieuwsgierige onder ons; je vindt in onze kerstfabriek een selectie aan speciale bieren, cosmetica, huishoudelijke producten, sieraden, wijnen, kaasjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket. En wil je meer dan alleen kerstshoppen, kies er dan voor om te blijven borrelen, eten of te vergaderen. Alles kan.

TCF
TCF

Het leuke van The Christmas Factory is dat je hier met elk budget terecht kan. Van alleen een kerstpakket samenstellen tot een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan. Je dient wel op voorhand even te reserveren voor jouw bedrijf.

Alleen een kerstpakket uitzoeken? Of uitbreiden met één van onze cateringpakketten? Alles kan!
Wil jij alleen een kerstpakket komen shoppen met jouw medewerkers? Geen enkel probleem. Bepaal zelf hoeveel budget je hieraan uit wilt geven en wij zorgen voor de muntjes die je kunt besteden in de fabriek. Je kunt jouw bezoek aan The Christmas Factory natuurlijk ook combineren met een bijeenkomst, een eindejaarsborrel of met (h)eerlijk eten. Kies voor één van onze cateringpakketten en maak je dagje kerstshoppen bij ons compleet. En maak je geen zorgen over eventueel afwezige collega’s: wij zorgen dat er een pakket voor hen klaarstaat.

Uitgelicht

Kerstpakket shoppen

Bepaal je eigen budget!

Uitgelicht

Foodcourt

Van stampotten tot heerlijke broodjes worst en zoete lekkernijen!

Uitgelicht

Cateringpakketten

Borrel, diner en All-In arrangementen! Of iets op maat? Alles kan.

Uitgelicht

Winterse activiteiten

Van langlaufen tot Olympische Wintergames!

Een clinic in de winter? Ja, natuurlijk!
Een winterse clinic is niet alleen een ontzettende leuke toevoeging tijdens de Christmas Factory, je kunt ook tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal een clinic boeken voor jou en je deelnemers. Even de frisse lucht in en nieuwe energie opdoen. Denk bijvoorbeeld aan Siberische Husky rennen, Curling of Biathlon en valt het eerste sneeuwvlokje dan kun je denken aan clinics als langlaufen en de Olympische wintergames. Nieuwsgierig geworden naar winters Papendal? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons via 026-4837911.

Contactformulier The Christmas Factory
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.