Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

The Christmas Factory

Het kerstevent #OpPapendal

The Christmas Factory #OpPapendal
18, 19, 20 december 2019 tussen 16 uur en 20 uur.

Elk jaar is het weer zoeken naar hét perfecte cadeau voor jouw medewerkers. Je hebt immers te maken met verschillende mensen en dan is het soms best een uitdaging om iedereen tevreden te stellen. Wij gaan #OpPapendal uitdagingen graag aan en zo is hét kerstevent voor de zakelijke markt ontstaan! Een heuse kerstmarkt waar je, met jouw collega’s, kan shoppen om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen. Hoe uniek is dat? Houd gelijk je eindejaar speech, ga gezellig borrelen en shop till you drop! Jouw locatie voor jouw kerstfeest!

Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes waarmee je in de kerstfabriek naar hartenlust kunt shoppen voor de meeste uiteenlopende producten. En voor de nieuwsgierige onder ons; je vindt in onze kerstfabriek een selectie aan speciale bieren, cosmetica, huishoudelijke producten, sieraden, wijnen, kaasjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket.

Het leuke van The Christmas Factory is dat je hier met elk budget terecht kan. Van alleen een kerstpakket samenstellen tot een geheel verzorgde dag met alles erop en eraan. Je dient wel op voorhand even te reserveren voor jouw bedrijf.

Alleen een kerstpakket uitzoeken? Of uitbreiden met één van onze cateringpakketten? Alles kan!
Wil jij alleen een kerstpakket komen shoppen met jouw medewerkers? Geen enkel probleem. Bepaal zelf hoeveel budget je hieraan uit wilt geven en wij zorgen voor de muntjes die je kunt besteden in de fabriek. Je kunt jouw bezoek aan The Christmas Factory natuurlijk ook combineren met een bijeenkomst, een eindejaarsborrel of met (h)eerlijk eten. Kies voor één van onze cateringpakketten al vanaf €17,50 euro p.p. en maak je dagje kerstshoppen bij ons compleet.

Uitgelicht

Kerstpakket shoppen

Bepaal je eigen budget!

Uitgelicht

Cateringpakketten v.a. €17,50 p.p.

Borrel, diner en All-In arrangementen!

Uitgelicht

Winterse activiteiten

Van langlaufen tot Olympische Wintergames!

Een clinic in de winter? Ja, natuurlijk!
Een winterse clinic is niet alleen een ontzettende leuke toevoeging tijdens de Christmas Factory, je kunt ook tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal een clinic boeken voor jou en je deelnemers. Even de frisse lucht in en nieuwe energie opdoen. Denk bijvoorbeeld aan Siberische Husky rennen, Curling of Biathlon en valt het eerste sneeuwvlokje dan kun je denken aan clinics als langlaufen en de Olympische wintergames. Nieuwsgierig geworden naar winters Papendal? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons via 026-4837911.

Contactformulier The Christmas Factory
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer