Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Oud-Olympiër Waterpolo Hans Nieuwenburg

Olympiër en teambouwer

Wat wil je met je bedrijf of organisatie bereiken? Wat is jullie eigen ‘gouden medaille’ in 2020, 2022 of nog verder in de toekomst? Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers daar – met passie & plezier – hun steentje aan bijdragen en ieder voor zich, maar vooral ook als TEAM beter gaan presteren?

Sportspreker Hans Nieuwenburg #OpPapendal
Sportspreker Hans Nieuwenburg #OpPapendal
Sportspreker Hans Nieuwenburg #OpPapendal

Laat je dan inspireren door de Olympische Spelen en het 5 ringen-businessplan van meervoudig Olympiër Hans Nieuwenburg. Boek een ‘Gaan voor Goud’ presentatie voor je bijeenkomst of een workshop voor groepen of teams. Of bouw samen met Hans aan je eigen ‘Dreamteam’ op Papendal, het kloppend hart van de Nederlandse topsport.

Het ‘5 ringen-businessplan’ is een praktische handleiding om je grenzen – een klein beetje of juist heel veel – te verleggen. Voor persoonlijke groei en betere teamprestaties bij bedrijven, overheden en andere sectoren waar samenwerken nodig is om vooruit te gaan. Voor grote en kleine organisaties, van multinational tot ZZP-er. Zowel toe te passen in de directiekamer als op de werkvloer en in je privéleven.

Hans speelde twaalf jaar in het Nederlands waterpoloteam en werd als speler en coach van Polar Bears Ede in totaal zeven keer landskampioen. Hij nam als sporter deel aan de Olympische Spelen van Barcelona en Atlanta en was daarna negen keer in een andere rol namens NOC*NSF actief bij de Spelen. Hans gaat ook mee naar Tokyo 2020 als een van de persvoorlichters van TeamNL en is tevens een stuwende kracht achter de Olympische missie van de Nederlandse waterpolomannen. Daarnaast ondersteunt en coacht hij individuele topsporters met een Olympische droom.

Kortom: Hans leeft voor de vijf Olympische ringen en combineert zijn kennis van topsport en teamdynamiek met de lessen van ruim 25 jaar zelfstandig ondernemerschap en de drijfverenanalyses van Profile Dynamics®.

Met zijn 5 ringen-businessplan laat Hans je uiteindelijk inzien dat het niet alléén om gouden medailles, winnen en winst draait. En dat je vooral ook moet genieten van de reis naar je dromen en doelen. Omdat het échte goud verborgen ligt onder de weg die je hebt afgelegd.

Kortom: iedere medaille – of je ‘m nu wint of niet – heeft een leerzijde! En als je je eigen droom om wat voor reden dan ook niet (meer) kunt waarmaken, dan kun je altijd nog een steentje bijdragen aan die van een ander…

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.