Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zitvolleybal

Algemene informatie
Price per person: € 39,00
Min. personen: 12
Tijdsduur: 1.5 uur
Zitvolleybal, een spel voor iedereen!

Benieuwd naar een sport die je niet overal en altijd kan beoefenen? Dan is zitvolleybal een mooie uitdaging voor jou! Zitvolleybal is geschikt voor iedereen die van teamsporten houdt. Het wordt in Nederland gespeeld door mensen met en zonder beperkingen. Een ideale teambuilding op het gebied van samenwerking en communicatie!​ De ex-bondscoach of een (ex) speelster van het Nederlands Dames Zitvolleybalteam laat je kennis maken met deze tak van sport. ​

Zitvolleybal wordt gespeeld op een kleiner speelveld dan dat van het zaalvolleybal. Dit omdat de belangrijkste spelregel is dat je met je romp de vloer moet raken tijdens het spelen van de bal. Het speelveld is 6 bij 10 meter met een net van maximaal 115 centimer hoog.

Zitvolleybal
Zitvolleybal

Wat ga je doen?
De ex-bondscoach of een (ex) speelster van het Nederlands Dames Zitvolleybalteam laat je kennis maken met deze tak van sport. Leer na een korte warming-up de basisbeginselen van deze mooie sport en ontdek de overeenkomsten en verschillen met het staand-volleybal. Je komt er al snel achter dat samenwerking en communicatie in deze sport erg belangrijk zijn!

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic zitvolleybal? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen