Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Tafeltennis

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 28,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
De snelste balsport ter wereld

Wil je kennismaken met de snelste balsport ter wereld? Dat kan met de clinic tafeltennis #OpPapendal. Tafeltennis is een sport waarbij twee of vier spelers een licht hol balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel met een net in het midden. Het kan gespeeld worden door jong en oud. Daarnaast wordt de clinic aangeboden op alle niveaus.

Wat ga je doen?
Na een korte kennismaking en warming-up zullen de oefenvormen zoals de basistechnieken, service en effecten behandeld worden. Ook wordt er een massale rond-de-tafel-wedstrijd gehouden en word je gemotiveerd en getriggerd om het beste uit jezelf te halen.

Wist je dat het Nederlands Team elke dag bij ons traint? Pak nu je kans, en maakt net als de Olympische sporters gebruik van onze trainingsfaciliteiten!

Activiteit boeken
Interesse in een clinic tafeltennis? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.