Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Streethockey

Algemene informatie
Price per person: € 29,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Ervaar deze nieuwe vorm van hockey

Streethockey is hot en happening! Een uitdagende nieuwe vorm van hockey waarbij tricks, battles en challenges centraal staan. Instructeur en oud-hockey international Marcel Balkenstein speelde 108 interlands en was erbij tijdens de Spelen in London toen de mannen zilver en de vrouwen goud behaalden. Gaan de Nederlandse hockeyploegen opnieuw voor goud tijdens de Olympische Spelen in Parijs 2024? ​Tijdens de Hockeyclinic vertelt Marcel niet alleen over zijn ervaringen als topsporter, hij leert je ook de meest spectaculaire moves met een stick en bal, zowel over de grond als in de lucht. En wat dacht je van battles en challenges tegen andere deelnemers? Het is de perfecte manier om jezelf uit te dagen en je skills te verbeteren.

Hockey op Papendal

Activiteit boeken?
Tijdens de clinic nemen onze ervaren instructeurs je mee in de wereld van streethockey en leer je de fijne kneepjes van het vak door middel van uitdagende oefeningen. Ook speel je battles en challenges tegen andere deelnemers. Dit is de perfecte manier om jezelf uit te dagen en je skills te verbeteren.

Activiteit boeken?
Interesse in de clinic streethockey? Neem dan nu contact met ons op.

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen