Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Schermen

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 37,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Een snelle en tactische vechtsport

Schermen is een sierlijke, snelle, tactische en dynamische vechtsport waarbij lichaam en geest intensief worden gebruikt. De bedoeling is om de tegenstander te treffen zonder zelf getroffen te worden. Afhankelijk van de eigen voorkeur kun je schermen met drie verschillende wapens, te weten: floret, degen en sabel. Tijdens het duel moet de schermer zijn tegenstander trachten te slim af te zijn. Dit kan door subtiele schijnbewegingen of door onverwachte aanvallen.

Schermen
Schermen

Wat ga je doen?
De clinic schermen is gericht op techniek, tactiek, snelheid, reactievermogen, durf en zelfbeheersing. De schermer moet steeds op zijn hoede zijn voor zijn tegenstander en tegelijkertijd proberen zelf een punt te scoren. Het gaat om raken zonder zelf geraakt te worden.
Op een leuke en interactieve manier leer je een aantal schermvaardigheden zoals het maken van schijnbewegingen en verrassende aanvallen en het op diverse manieren afweren van een aanval van de tegenstander. Aan het eind van deze sportieve clinic ga je als een geoefend schermer het duel aan.

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic schermen. Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.