Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Aikido

Algemene informatie
Price per person: € 35,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Een Japanse krijgskunst

Aikido is een ‘zachte’ maar diepgaande Japanse krijgskunst die je wapent voor de ‘harde’ realiteit. Het is een zoektocht naar harmonie in de zelfverdediging maar ook in het dagelijks leven. Aikido is zuiver defensief en kent dus geen aanvalstechnieken. Bij gevaar en calamiteiten dient de beoefenaar altijd de kalmte te bewaren. Het hoofddoel van aikido is om deze kalmte daadwerkelijk te trainen.

Naast zelfverdediging ontwikkel je meer zelfvertrouwen, werk je aan je energiehuishouding, ontplooiing en wordt jouw uithoudingsvermogen vergroot. Het grote verschil met vechtsporten, als karate en judo, is dat er in Aikido geen nadruk ligt op het competitie-element. Daarnaast wordt geen onderscheid gemaakt tussen de leden en is het geschikt voor elk type persoon.

Ontspan je lichaam en geest en ervaar een relaxter leven dan ooit!

Aikido
Aikido
Aikido

Wat ga je doen?
Je zal leren je persoonlijkheid uit te leven en daarbij jezelf te leren ontspannen in alle omstandigheden. Naast zelfverdediging werk je ook aan zelfvertrouwen en ontplooiing. Tijdens deze clinic wordt jouw uithoudingsvermogen vergroot. Kom Aikido bij ons proberen en ontdek of het bij jou past!

De clinic wordt verzorgd door Aikido Nederland, de Aikido bond.

Activiteit boeken?
Interesse in een Aikido clinic? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen