Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Women’s Health Academy

Get energized!

Energie. Een flinke dosis hiervan zorgt ervoor dat we de dag goed doorkomen! Maar in deze bizarre tijd is de energie soms ver te zoeken. Hoe kun je je energie level weer op peil krijgen? Papendal geeft je, in samenwerking met Women’s Health Academy, een aantal bruikbare en makkelijk inzetbare tips om jou weer helemaal up & running te krijgen! Een weekend vol energie is hiervan het resultaat! Maar ook ontspanning is een belangrijk onderdeel! Women’s Health Academy heeft speciaal voor haar relaties een waanzinnig leuk arrangement met ons samengesteld. Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

Het arrangement

Get Energized!

– Ontvangst met een healthy smoothie
– Overnachting op een superior kamer
– Get2know Arnhem: stadswandeling
– 1 dag huur TeamNL (electrische) fiets**
– Picknick & bubbles
– Energy guide – How to…get yourself energized
– Geldig van 1 juli t/m september 2021

* De sauna en fitness is inmiddels weer, op reservering, open. Gasten kunnen ter plaatse aan de receptie een reservering maken.
** op basis van beschikbaarheid

Speciale prijs voor relaties van Women’s Health Academy: € 117,00 op basis van enkele bezetting en € 145,00 op basis van dubbele bezetting.

Ben jij ook  zo enthousiast over dit heerlijke energieke arrangement? Vul dan onderstaand formulier in om jouw weekend te reserveren! Liever telefonisch of per mail contact? Dat kan via 026-4837911 of hotel@papendal.nl

Aanvraagformulier hotel - leisure
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Veluwe Energie Arrangement