Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderen

Vergaderen met een Japans tintje!

De meeste vergaderingen vinden plaats op kantoor en worden vaak even tussendoor gepland. Al snel vliegt dat uurtje voorbij. Je kunt jezelf afvragen of de bestede tijd wel zo efficiënt gebruikt is. Ben je tot de kern gekomen en kun je weer verder? Vaak is dat niet het geval. Wij geloven in de meerwaarde van ‘vergaderen buiten de deur’. Een andere omgeving inspireert, geeft nieuwe ideeën en positieve energie. En uit die energie worden vaak de meest creatieve ideeën geboren. Iedereen is gefocust en doet actief mee. En doordat je er minimaal een dagdeel op uit bent, heb je de tijd om tot de kern te komen en een juist plan van aanpak op te stellen. Tussendoor geniet je van vers gezette koffie, een heerlijke lunch of lekkere tussendoortjes. Ontzorgen, dat is waar wij goed in zijn. Zodat jij je, met jouw team, kan concentreren op dat wat écht belangrijk is.

De aankleding van een congreszaal kan enorm varieren en is natuurlijk ook afhankelijk van je budget. Wij kunnen je daar goed in adviseren. Denk bijvoorbeeld aan; lampionnen, rode accessoires, kamerschermen, kimono’s, japanse paraplu’s, bloesemtakken etc.

Jouw bijeenkomst in Japanse stijl zal bij iedereen nog lang in zijn geheugen zitten!

zaal papendal
Blokje 2-skybox
Papendal Paviljoen
Tokyo
Bezig met versturen
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen