Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Juichtribune

Maak jouw subsessie uniek met onze originele juichtribune!

Welkom bij de Papendal Juichtribune, dé verrijdbare tribune die jouw bijeenkomst naar een hoger niveau tilt! Stel je voor: je zit met je team op deze prachtige tribunebus, omringd door de natuurlijke omgeving van Papendal, terwijl je luistert naar inspirerende sportsprekers. Dit is geen gewone bijeenkomst, dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

De juichtribune biedt plaats aan 24 personen en kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan het gebruikt worden als extra locatie voor een subsessie met jouw team of als tribune bij (sport)wedstrijden en teambuildingsactiviteiten. Het is een perfecte aanvulling op elke bijeenkomst die een extra dimensie nodig heeft.

Hoe bijzonder is het wanneer je een workshop organiseert voor je team, en dat je een bekende sportcoach uitnodigt om te spreken over leiderschap. Hoeveel impact zou het hebben als je team dit hoort terwijl ze zitten op de tribune bus, omringd door de natuurlijke schoonheid van Papendal? De juichtribune zorgt voor een unieke setting die de aandacht van je team zal vasthouden en hen zal inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn. Maar de juichtribune is niet alleen geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Het kan ook worden gebruikt voor sportevenementen, tijdens wedstrijden. Als supporter zitten op deze unieke tribune, terwijl je favoriete team speelt voor de overwinning. Hoe gaaf is dat? Het gejuich van de menigte, de spanning van de wedstrijd en de unieke setting van de deze juichtribune creëren een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De prijzen voor het huren van de juichtribune beginnen bij slechts € 350 per dagdeel. Een geweldige mogelijkheid als je bedenkt wat je ervoor terugkrijgt: een unieke ervaring die je team zal inspireren, motiveren en verbinden.

Dus waar wacht je nog op? Huur de Papendal Juichtribune voor je volgende bijeenkomst, sportevenement of teambuildingsactiviteit. Je zult er geen spijt van krijgen!

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen