Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Kerst in Arnhem en omgeving

Kerst vier je hier!

Verblijf jij tijdens de kerstdagen #OpPapendal en wil je graag erop uit? In de omgeving is er genoeg te doen! De binnenstad van Arnhem staat in de decembermaand het teken van sfeer en gezelligheid met onder andere de Kerstmarkt, een mooie lichtjesroute, een leuke kerstspeurtocht en veel muziek en vermaak voor iedereen!

Kerst in Arnhem

In het weekend van 10 -11 december en 17-18 december kun je de magie van de Arnhemse binnenstad ervaren. De horecapleintjes zijn gezellig ingericht met houden kersthuisjes, waar je onder het genot van een heerlijke glühwein of warme chocolademelk kunt genieten van sfeervolle optredens van orkestjes en koren. In het laatste weekend kun je zelfs een ritje maken met de Christmas X-press stoomtrein! En natuurlijk mag de grootste kerstmarkt van het Oosten op zondag 18 december niet ontbreken!

Kerstmarkten

Rond boerderijcomplex de Steenen Camer is er op 11 december een kerstmarkt geheel in Charles Dickens stijl! Bij de verlichte boerderijschuren kun je terecht voor lekkernijen als glühwein, oliebollen en heerlijke erwtensoep!

Ook in Schaarsbergen vind je dit jaar op 17 december een kerstmarkt. Op deze jaarlijkse kerstmarkt vind je 55 kramen rondom de kerk met verschillende kerstpullen als versiering en tuindecoraties. Daarnaast kun je genieten van muzikale optredens!

Wonderlijke Familie Kerst Show

Een magische show voor jong en oud; dat is de Wonderlijke Familie Kerst Show die plaatsvindt op 18 december in het Rembrandt Theater Arnhem. Laat je betoveren en ga mee op avontuur in de Speelgoedfabriek van de Kerstman! De shows starten om 10.00, 13.00, 16.00 en 18.00 uur. En hoe leuk is het om dan om na de voorstelling de cast te ontmoeten tijdens een speciale meet & greet!

Bijbehorende tags

Winter #OpPapendal