Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Winterclinics

Winter clinics #OpPapendal

De Waanzinnige Winterweken zijn natuurlijk niet compleet zonder winterse clinics. Verblijf jij in de winter #OpPapendal en wil je graag een leuke activiteit doen met je familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een leuke clinic die je samen met je collega’s kunt gaan doen? Bekijk hieronder het aanbod!

Siberische Husky - rennen

Ontdek de kracht van deze prachtige honden. Deze bijzondere clinic bestaat uit een korte presentatie over de geschiedenis van de Siberische Husky. Vervolgens krijgt iedere deelnemer een Husky aangelijnd en maak je een wandeling. De Husky’s worden vervolgens voor de karren ingespannen, waarbij door de deelnemers een stukje meegereden kan worden. Ben jij in voor deze spannende rit?

prijs op aanvraag

Ice Carving

Ice carving is een unieke en zeer creatieve clinic waarbij je jouw creatieve kant kunt laten zien. Met een flinke dosis gezelligheid is het de bedoeling om aan iets te werken waar nog jaren over gesproken gaat worden. Een activiteit die door iedereen uitgevoerd kan worden, maar waar ook een team in kan uitblinken door volledige participatie van het team. Een niet alledaagse activiteit met vaak grappige, maar ook zeker imposante resultaten.

€ 46,- | min. 20 personen 

Curling

Veeg elkaar van het ‘ijs’! Curling is een spannend spel dat door iedereen gespeeld kan worden. Van oudsher is curling een Hollandse sport die in de vergetelheid is geraakt, maar die in Canada inmiddels uitgegroeid is tot volkssport nummer één. Het is een precisiesport en vergt veel concentratievermogen. Maar daarnaast is het ook gewoon leuk en spannend om te spelen!

€ 34,- | min. 15 personen

Biathlon

Wist je dat de oorsprong van de biathlon zich in Scandinavië bevindt? Langlaufen en geweerschieten klinkt misschien als een bijzondere combinatie, maar dat biathlon zonder meer een bijzondere sport is, valt niet te ontdekken. In een team van 7 à 8 personen strijdt je tegen andere teams op twee onderdelen: het skilatlopen en kruisboogschieten. Je zult daarbij afwisselend een parcours gaan skilatlopen, waarbij onderweg steeds wisselende teamleden de schietvorm gaan uitvoeren.

€ 38,- | min. 15 personen

Meer informatie

Ben je enthousiast en wil je graag meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier Events
Bezig met versturen