Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuildingsactiviteiten

Winter teambuildingsacitiviteiten

Ben jij op zoek naar leuke, maar gegarandeerd succesvolle, teambuildingsactiviteiten in winterse sferen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Waanzinnige Winterweken hebben wij namelijk diverse Winterse activiteiten #OpPapendal! We hebben een breed aanbod, voor ieder wat wils. Bekijk hieronder alle teambuildingsactiviteiten.

Winter Games

Wil jij met jouw collega’s, familie of vrienden zelf de Olympische Winterspelen beleven? #OpPapendal kun je aan diverse wintergames meedoen. Minder officieel maar zeker net zo leuk! De activiteiten waar je bijvoorbeeld aan kunt mee doen zijn curling, biathlon en ijspegelhangen. Daarnaast is er ook een snowboardsimulator!

Expeditie Poolcirkel

Ready for the challenge? Je gaat in teams op winterse ‘expeditie’, waarbij de ‘kampen’ tegen elkaar gaan strijden op uitdagende onderdelen. De expeditie-opdrachten hebben te maken met balans, kracht, uithoudingsvermogen, tactiek, oriëntatie, kennis, vertrouwen en teamwork!

Ultimate Brain Challenge

In de Ultimate Brain Challenge gaan verschillende teams met elkaar de strijd aan in de vorm van het oplossen van breinkrakers. De uitdaging bestaat uit een groot aantal fraai uitgevoerde games, waarbij de spelers elkaar uitdagen. Elk team bestaat uit 8 tot 12 spelers die games spelen met tegenstanders uit andere teams. Met behulp van gewonnen munten kunnen grote bouwstenen worden gekocht. Welk team heeft aan het einde van de game de hoogste toren gebouwd?

Pubquiz

Ben jij op zoek naar een mooie, afwisselende activiteit? Dan is de quiz iets voor jou! Professioneel, interactief en actueel zijn de sleutelwoorden van de Quiz. Deze quiz is een ideale manier om een borrel, feest of break op te vrolijken. Daarnaast kan de quiz als originele en effectieve manier van teambuilding worden ingezet. Quizzen van 20 tot 2000 personen, het kan allemaal! Kennis, muziek, voorspellen… er is voor ieder wat wils.

Meer informatie

Wil je meer weten over de activiteiten? Of wil je reserveren? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Winter #OpPapendal