Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Waanzinnige Winterweken

Op zoek naar leuke winterse activiteiten?

Beleef de Waanzinnige Winterweken #OpPapendal. De bomen verliezen hun bladeren, de dagen worden korter én kouder… het is wintertijd! Maar ook gedurende de koudste tijd van het jaar is er genoeg te beleven op Papendal. Tijdens de waanzinnige winterweken boek je namelijk de allerleukste activiteiten. Geniet van vele clinics, teambuildingsactiviteiten en vergadermogelijkheden in een (hopelijk) winters wit landschap.

Ook voor het leukste kerstfeest ben je bij Papendal aan het juiste adres! Elk jaar is het weer zoeken naar hét perfecte cadeau voor jouw medewerkers. Want hoe zorg je dat iedereen tevreden is?  Papendal organiseert in december The Christmas Factory, een kerstevent waar je met jouw collega’s een persoonlijk kerstpakket bij elkaar kan shoppen. Hoe uniek is dat?

Bekijk alle mogelijkheden, samen maken er samen een onvergetelijke winter van!

HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen