Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Waanzinnige Winterweken

Op zoek naar leuke winterse activiteiten?

Beleef de Waanzinnige Winterweken #OpPapendal. Deze weken staan in het thema van de winter en alle leuke activiteiten die je in de winter kan doen! Geniet van vele clinics, teambuildingsactiviteiten en vergadermogelijkheden in een (hopelijk) winters wit landschap.

Doe mee aan deze fun run

Op vrijdag 21 december a.s. vindt de tweede editie van dé Papendal Night Run plaats. De hardloopsensatie van Arnhem in het donker. Op het topsport terrein, waar normaal gesproken sporters als Dafne Schippers en Churandy Martina trainen, krijg jij nu de kans om tijdens deze run -met een hoog fun gehalte- voor goud te gaan!

Je kunt kiezen uit een 5km en een 10km. Onderweg passeer je meerdere spectaculaire lichtzones met her en der opzwepende muziek. Na afloop is er een spetterende afterparty in Hotel Papendal.

Papendal_Night_Run
The Christmas Factory

The Christmas Factory #OpPapendal
19, 20, 21 december 2018 tussen 16 uur en 20 uur.

“Wat geven wij onze medewerkers met kerst?” een veel gestelde vraag die op unieke wijze kan worden beantwoord. Kom met jouw bedrijf naar The Christmas Factory. Hét kerstevent #OpPapendal. De kerstman wacht jullie op in zijn kerstfabriek, waar gezelligheid, kerstshoppen en borrelen centraal staan. Op basis van een vooraf bepaald budget ontvangen jij en jouw medewerkers muntjes waarmee je in de kerstfabriek naar hartenlust kunt shoppen voor de meeste uiteenlopende producten. En voor de nieuwsgierige onder ons; je vindt in onze kerstfabriek een selectie aan speciale bieren, cosmetica, huishoudelijke producten, sieraden, wijnen, kaasjes en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Voor iedereen een persoonlijk kerstpakket. En wil je meer dan alleen kerstshoppen, kies er dan voor om te blijven borrelen, eten of te vergaderen. Alles kan.

Meer informatie? Klik hier.

TCF
TCF
papendal_christmas-factory