Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Wonen #OpPapendal

Zo’n 200 topsporters wonen in één van de woonaccommodaties van Papendal:

  • Sporthotel (111 kamers voor talenten – 15 tot en met 18 jaar)
  • Papendallaan 50 (20 kamers – vanaf 17 jaar)
  • Villa 503 (5 kamers – vanaf 17 jaar)
  • Villa 495 (9 kamers – vanaf 18 jaar)
  • Klein Warnsborn (48 kamers – vanaf 18 jaar)

Kom je in één van onze woonaccommodaties wonen? Dan heb je vast een hoop vragen. Wellicht kun je de antwoorden vinden op onze huisvestingspagina.

Inschrijven gemeente

Als je op of nabij Papendal komt wonen dan adviseren wij je om je in te schrijven bij de Gemeente Arnhem. Op onze huisvestingspagina vind je meer informatie over de juiste adressering van de betreffende woonaccommodatie.

Bij de meeste woonaccommodaties kun je de reguliere inschrijfprocedure opvolgen. Voor het Sporthotel geldt een afwijkende inschrijfprocedure:

Stuur beide formulieren met een kopie van het paspoort (!) naar:

Gemeente Arnhem
Afdeling Burgerzaken/ verhuizingen
Postbus 9029
6800 EL Arnhem

Dubbele kinderbijslag

Ouders van uitwonende kinderen onder de 18 jaar, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor dubbele kinderbijslag. Deze regeling is in het leven geroepen voor kinderen die bijvoorbeeld een speciale opleiding volgen en daardoor niet thuis kunnen wonen. Dit is ook het geval bij kinderen die #OpPapendal verblijven en onderwijs volgen bij het Beekdal Lyceum / ’t Venster. Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de persoonlijke situatie. Meer informatie hierover inclusief de geldende voorwaarden kun je vinden op de website van de Sociale Verzekeringsbank.