Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Pasje

Je individuele Papendal pasje is onmisbaar #OpPapendal. Het pasje heeft twee belangrijke functies:

  • Je kunt er deuren mee openen. Het pasje geeft je toegang tot de voor jou relevante trainingsruimtes maar ook de woonaccommodatie waar je komt te wonen (indien van toepassing).
  • Je kunt er eten en drinken in het Topsportrestaurant mee kopen.

Zodra je instroom definitief is gaan wij een Papendal pasje voor je voorbereiden. Dit pasje kun je ophalen bij het Servicepunt in de Arnhemhal. Het eerste pasje krijg je van ons. Ben je je pasje kwijtgeraakt? Dan kun je voor €10 een nieuw pasje kopen.

Gebruik Topsportrestaurant – Maak alvast een account aan

Om je pasje gereed te kunnen maken voor gebruik van het Topsportrestaurant, vragen we je om van tevoren een Snel en Simpel Betalen account aan te maken. Dit werkt hetzelfde als een ov-chipkaart. Je maakt een account aan dat gekoppeld wordt aan een bankrekeningnummer. Vanaf deze rekening wordt geld overgezet in je Snel en Simpel Betalen account. Wanneer het tegoed onder de minimale waarde komt, wordt er een vast bedrag van de bankrekening gehaald. Hoe hoog dit bedrag is, kun je zelf instellen.

Volg je de volgende stappen om een SSB account aan te maken:

  • Meld je aan via: http://snelensimpelbetalen.nl/register/scpapendal
  • Klik op: ‘Is dit je eerste bezoek? Klik dan hier om je te registreren.’ Voor het aanmaken van een SSB account.
  • Doorloop de aangegeven stappen.
  • Print je registratieformulier met barcode uit en neem dit mee naar het Servicepunt in de Arnhemhal. Hiermee kunnen wij je SSB account aan je pasje koppelen.

Voor vragen over je SSB-account kun je contact opnemen met support@ximedes.com.