Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Eten en drinken

Niet alle woonaccommodaties zijn voorzien van een keuken. Bewoners van het Sporthotel en P50 kunnen voor alle maaltijden gebruikmaken van het Topsportrestaurant in de Arnhemhal. Je betaalt de maaltijden met je Papendal-pas. Bewoners van andere woonaccommodaties kunnen wel zelf koken maar zijn natuurlijk ook welkom in het Topsportrestaurant.

Sporters die woonachtig zijn in woonaccommodaties van Sportcentrum Papendal ontvangen TeamNL centrum-korting. Voor het diner krijg je met je TeamNL centrum-pasje €2,50 korting. Daarnaast heb je recht op 4 stuks gratis fruit per dag.

Let op: het servies en bestek van het Topsportrestaurant is eigendom van Papendal. Het is niet de bedoeling dat je deze meeneemt naar je kamer. Wil je bijv. een kwarkje meenemen naar de kamer? Maak dan gebruik van het wegwerpbestek.

Het is niet toegestaan om te koken op de kamer. Ook het gebruik van apparaten die veel stroom verbruiken of brandgevaarlijk zijn is niet toelaatbaar op de kamers (bijvoorbeeld een airco, magnetron, tosti-ijzer). Dit leidt tot zeer onveilige situaties.

Een kleine koelkast, waterkoker of koffiezetapparaat is wel toegestaan (maar niet in de badkamer).
Twijfel of iets wel of niet mag? Neem dan even contact op met de conciërge of huisvesting@papendal.nl.