Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zilver arrangement

6 - 8 uur

Zilver arrangement

  • Gebruik Tokyo Tempel
  • Koffie ontvangst
  • Olympische Sterrenslag van 3 uur
  • Japanse BBQ (excl drank)

Voor jouw bijeenkomst in Tokyo style, ben je #OpPapendal aan het juiste adres!

Tokyo Tempel
Tijdens de zes tot acht uur durende sessie maak je gebruik van de Tokyo tempel, die geheel in Japanse stijl is aangekleed. Afhankelijk van het aantal gasten en het programma wordt de opstelling en inrichting bepaald.

Olympische Sterrenslag
Gaan jullie ook voor goud tijdens de Olympische Sterrenslag? Tijdens de gezamenlijke warming up worden de spieren los gemaakt, vervolgens kan de Sterrenslag beginnen! In teams worden verschillende sportieve spellen gespeeld, waarin plezier en samenwerken centraal staat. Na een gezellige competitieve ‘strijd’ van drie uur is er een winnaar! Lees hier meer over de Olympische Sterrenslag.

Japanse BBQ
Japan heeft een heerlijke keuken. Op Papendal proberen we hier onze eigen gezonde en creatieve draai aan te geven. Voor de BBQ zijn er diverse mogelijkheden, een aantal voorbeelden voor het diner in Japanse stijl:

  • Kimchi salade met verse kruiden, garnalen en knoflookolie
  • Geroosterd varkensvlees met Hoisin saus
  • Pikant gekruid rundergehakt in een curry van tomaat en verse koriander
  • Gebakken jasmijnrijst met verse bieslook en Thaise koriander

De volgorde en inhoud van het programma worden uiteraard door jullie zelf bepaald. We denken daarin graag mee, zodat we een onvergetelijke beleving creëren!

Olympic day
Meer informatie?
Tokyo Tempel
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Olympische Spelen Tokyo
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen