Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Tokyo Tempel

Een unieke Japanse beleving

2020 is het jaar van de Olympische Spelen in Japan. Dat vieren wij #OpPapendal met de opening van een gloednieuwe locatie, de Tokyo Tempel. Op het bosrijke terrein van Papendal bevindt zich een luxe aluhal die is omgetoverd tot Japanse tempel. Van mei t/m september 2020 is deze tijdelijke en zeer unieke locatie te boeken.

Do it Tokyo style

Jouw gasten wanen zich voor een dag in Japan. Lampionnen, kersenbloesem, bamboe meubels; de Tokyo Tempel is volledig aangekleed in Tokyo style. Een geslaagde bijeenkomst kan niet zonder heerlijke hapjes. Japan heeft een fantastische keuken. Sushi, poke bowls, tempura en heerlijke noodlesoep, maar ook een complete BBQ behoort tot de mogelijkheden. Een gezamenlijke activiteit tijdens je bijeenkomst maakt de dag compleet. Ga creatief aan de slag met origami of het maken van Japanse vliegers. Op zoek naar iets actievers? Dan is een workshop Yoga of Aikido iets voor jou. Ook op het gebied van food zijn er genoeg mogelijkheden, zoals een workshop sushi of Japanse thee maken. Maar denk ook eens aan het boeken van een Olympische sportspreker! Een sportspreker geeft nét dat gouden randje aan jouw plenaire sessie.

Om jouw dag onvergetelijk te maken hebben we drie Tokyo Tempel Arrangementen samengesteld. Uiteraard leveren wij in overleg maatwerk op basis van jouw wensen.

Praktisch info

  • Ruim 300m2 vloeroppervlak
  • 12 x 25m
  • 60m2 terrasoppervlak
  • Capaciteit 100-500 personen
Uitgelicht

Brons arrangement (4 uur)

Bekijk nu

Uitgelicht

Zilver arrangement (6-8 uur)

Bekijk nu

Uitgelicht

Goud arrangement (10-12)

Bekijk nu

Tokyo Tempel
Bezig met versturen
Road to TokyoVergaderen met een Japans tintje?

Ga voor de volledige Japanse beleving tijdens jouw bijeenkomst #OpPapendal. Want ook jij kan winnen #OpPapendal met jouw bijeenkomst in Tokyo stijl.

Lees meer